| divya_5675 a întrebat:

Luna asta e ziua sotului meu ce sa-i cumpar?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca sotul tau este o persoana care merita toata atentia din partea ta. Draga mea cred ca cel mai scump cadou esti chiar tu, cu o cina romantica si o iubire ca in paradis. Sa fiti fericiti!

10 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Una peste ceafa

| inna a răspuns:

O cina romantica, in oras sau acasa pregatita de tine.

| Malvina24 a răspuns:

Scelerat are mare dreptate!

| DanutzzaMaria99 a răspuns:

Daca intrebi asa ceva aici inseamna ca sotul tau merita tot... poti sa-l inviti la o cina in oras si sa fiti fericiti.La multi ani pentru el!

Răspuns utilizator avertizat
| hax0r a răspuns:

Cumpara-i un aparat de barbierit, o lada de bere si pleaca fara sa-i spui undeva in vacanta 1 saptamana.

| Georgy_1051 a răspuns:

Depinde de caracterul lui, de ce-i place lui, gandeste-te la ceva ce-i place mult. Daca isi doreste ceva de imbracat gandeste-te ce culoare, model, piele, sintetic... vrea. Dar poti sa-i mai faci o cina doar pentru voi doi. Dar poti sa-i iei si ce-i place si sa-i faci o cina romantica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Daca este barbatul care te facea sa suferi, sa consumi alcool, nu merita nici macar sa ii spui "La multi ani!". Ei bine, daca si'a refacut comportamentul, o atentie din partea ta este necesara. Ii poti lua ceva vestimentar, un hanorac, un tricou, o bratara din aur, un ceas, un parfum, pachete din acelea promotionale care contin mai multe produse, nsite bilete sa mergeti la un meci, la un concert, ceva ce stii ca i'ar placea.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un dictionar al limbii romanewinking.

| poluarect a răspuns:

Sal, un show in trei cred ca ar fi cel mai faricit, distractie placuta.