| denysuk25 a întrebat:

M-a intrebat un baiat pe mess cat la suta il plac, i-am zis ca il plac 20 % dupa i-a zis unui baiat ca am zis ca il plac 100%. Dupa mi-a scris un biletel in timpul orei care suna cam asa imi pare rau, i-am zis lui Eros (baiatul caruia i-a zis ca il plac 100% )ca ma placi 20% nu 100%. A vazut domnul biletul si l-a cerut si a citit cu voce tare si a ras toata clasa de mine. credeti ca baiatul acela ma place?

Răspuns Câştigător
| geoka23 a răspuns:

Te place, e innebunit dupa tnine intelegi, altfel nu scria biletelul cai pare rau pentru ce a zis, cred ca si cand dorme te vede in ochi lui.Proiecteaza imagini in mintea lui care nici nu leati avut impreuna,si nu te gndi la prostii cand spun asta. Pentru el o singura stangere de mana e ca si cum sar fi intamplat o minune, sau mai este o varianta, nu a vrut sa te jicnesca pe tine chiar de a facut-o poate este un tip de om ce nu-i sta in carecter sau pur si simplu nu are aceste optiunii.

6 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu, cred ca "2001" din nick-ul tau corespunde cu anul nasterii tale.
Spor!

| Robert a răspuns:

Da te place.Cu 100% isi arata sentimentele fata de tine.Voi sunteti copii si e normal sa folositi acesti indicatori.

| denysuk25 explică:

Nu is in 2001

| TylerR3r a răspuns:

Logic straight face

| valy31 a răspuns:

In primul rand dragostea nu se masoara dupa %. In al doilea rand cred ca atat el cat si tu sunteti prea mici pentru a iubi. Sa zicem ca mai mult e o "dragoste" de copii. Peste ani o sa rezlizezi cum sta treaba cu iubirea.
Dar ca sa raspund la intrebarea ta, da, cred ca te place, te simpatizeaza, asa cum o fac baietii la varsta voastra. tongue

| Eu_1327 a răspuns:

Da