Eu cred ca amandoua mai aveti de crescut.
Tine minte cat vei trai: Desteptul cedeaza intotdeauna primul.
Amandoua.Nu trebuia sa va certati.Si mai ales din ce motiv
Fa tu primul pas spre impacare
Cum să trimită 700 MB prin messenger? Păi stai 2 zile să se trimită! Deci e vina ta, oricum nu trebuia să o faci proastă!
In primul rand nu trebuia sa o faci proastasi nu cred ca daca a zis ca nu iti merge cu ea s-a referit ca esti fraiera, eu zic ca amandoua ati avut o parte din vina. Tu nu trebuia sa ii mai o faci proasta, iar ea putea sa iti dea filmul, acum nu stiu Asta e parerea mea.
Amandoua sunteti de vina. Poate prietena ta nici nu se uita la Avatar sau poate il vedea online. Daca era asa trebuie sa iti zica,, Nu pot sa ti-l trimit." si gata balciul. Dar pe de alta parte tu nu trebuie sa o faci proasta doar pentru ca nu a vrut sa-ti trimita un film.
Tu ai rugat-o destul de politicos sa iti trimita filmul la care ea nu vrea sa ti-l trimita. daca de curind te-ai certat cu ea, nu o mai ruga asa lasa-te tu rugata nu ea si daca ea crede ca cuvintul "proasta" e destul de ...nu stiu cum, sa stii ca faci pacate daca injuri cel putin asa e cris in Biblie... las-o pe ea si ai tu grija de tine cu te mai ruga de altii stai tu cu nasul pe sus nu ea si cel putin ca sa nu te mai intristezi de fiecare data cind o vezi pe mess online sterge-o din friends
cel putin sper ca te-am ajutat :*
Da este singura de unde poti lua filmul? De ce te-ai rugat de ea daca ti-a taiat-o scurt? Si in primul rand nu trebuia sa o faci proasta, este urat, normal ca a reactionat asa. Poate este o anipatie ascunsa si acum si-a aratat-o fatis.Pana la urma s-o fi crezut tare ca doar ea are filmul si vine"fraiera" sa i-l ceara.
Sincer, eu niciodata nu rog pe cineva sa ne impakam, astept sa vina AceA pers. sa ma roage pentru cA daca stiu ca mi-e prietena isi vA da sg seamA ca a gresit.Sa fiu in locul tau m-As duce la ea si i-as zice doar atat "scuza-ma" si o sa te simti ok.Sa vezi ca va veni si ea sa_ti ceri scuze. Apropo dAk vb urAt cu ea crezi ca rezolvi ceva? doar inrautAtesti lucrurile
Hmm. Pune-te si tu in situatia colegei. Daca in acel moment te uitai la film aveai chef sa il trm la altcineva? Nici eu sincer nu ti l-as fi dat, cel putin in acel moment
In primul rand, daca erati certate, de ce ai mai deschis o convorbire cu ea? Daca avea la status dnd, nu deranja domne...sa nu mai faci asa, ca omul nu pune ca sa se afle in treaba dnd; avea motive. Poate dorea sa te faca nervoasa sau chiar se uita la film. Apoi, ce ai cautat sa ii ceri filmul? tu nu-l poti lua? si replicile alea, le-a zis si ea doar ca sa se dea mare,,, ca nu-ti merge cu mine`` , pff! Replica de pitipoanca, daca chiar vreai sa-i zici ceva, asa ii ziceai. Si tu strici datorita faptului ca ai deranjat-o, daca vreai sa vorbiti sau sa va impacati, trebuia sa astepti sa fie disponibila .