| SeRcOoLbOy a întrebat:

M-am despartit de o fata si ma simt cam rau am incercat sa ne impacam dar na mai vrut ma puteti ajuta cum as putea trece peste asta pentru ca nu sunt de loc atent oriunde merg pentru ca ma gandesc numai la ea

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă să-ţi umpli timpul cu activităţi care te bine dispun şi ai încredere în tine.
Timpul vindecă rănile şi tot el îţi va trimite în cale şi fata care să te merite.
Pa, pa.

| roxanam_5488 a răspuns:

Buna! Incearca sa iesi cu prietenii, sa te intalnesti cu cei din grupul tau de amici. Asta te va ajuta sa iti muti atentia macar pentru cateva ore de la fata de care te-ai despartit. Poate vei cunoaste pe alta, care va ocupa in sufletul tau un loc mult mai special decat aceasta de care te-ai despartit! Ofera-ti sansa de a te bucura de ceea ce este in jurul tau si nu te inchide in tine! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asteapta si fa-ti o noua prietena sa vezi ca o sa treci peste eu asa am facut

| cryssu2008 a răspuns:

Daca intri pe blogul meu http://cristi-tanase.blogspot.com cauta la articole, pe la arhiva si vei vedea raspunsul la ajutorul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta melodia ''Nici un motiv sa plang''BULLET

| NoName_9844 a răspuns:

Ca să treci peste asta mai întâi încearcă sa gandeşti pozitiv. Gândeşte-te la toate lucrurile supăratoare pe care ţi le-a provocat, pentru că dacă a vrut să se despartă de tine probabil a găsit pe altcineva, probabil s-a săturat de tine, sunt multe posibilităţi. dar viaţa merge înainte şi sigur va veni o fată cu care vei avea o relaţie mult mai lungă. Care te va place cu adevărat.

Şti cum zic unii

"M-a lăsat. acum mă vrea înapoi că ies cu alta"

Pur şi simplu umpleţi timpul cu tot felul de activitaţi care să nu-ţi aducă aminte de ea!

La Revedereee! kiss

| lupu123puma789 a răspuns:

Daca vrei sa nu te mai gandesti la ea, gaseste alta fata
daca vrei sa te impaci cu ea :pe asta nu o stiu nu-s pshiholog