Iti zic eu un joc super. Vedeti cati sunteti de exemplu sa zicem ca sunteti 10. Luati 10 hartii mici sifiecare scrie pe o hartie cate o provocare fara sa vada ceilalti dar provocari cat mai ciudata adica sa bea 3 pahare de suc sau altele... apoi cel care da ultimul hartia trebuie sa aleaga o hartie din cele 10 si sa faca provocarea. E super amuzant iti zic ca stiu de la ziua mea. Totusi ai grija ce provocari pui caci ai putea sa le nimeresti chiar tu. Distractie placuta!
Pai eu l-a ziua mea am facut concursuri cu juriu cine canta, danseaza mai frumos, ne-am jucat diverse jocuri etc...asta am facut cand am implinit 10 ani)))acu' nu stiu
Jucati Twister http://www.jucarila.ro/twister-jocul-care-te-innoada-la-propriu.html
Pai nu stiu ceva distractiv sa nu va plictisiti ar fi sa sunati cu privat
dasul pinguinului care e super amuzant
jukati si voi sticlutza mai multe acum sunt o gramada de jocuri
succes lasa ca o sa vezi tu ce e mai bine sper sa iti fi fost de folos :*
Eu stiu un joc:toata lumea face un cerc apoi o persoana care va fi conducatorul v-a spune la ureche fiecaruia adica baietilor o litera si fetelor o cifra(comform alfabetului si de la 1-9 depinde de num pers) si trece cineva in mijloc poti fi tu omagiata fiind fata vei spune o litera baiatului carui corespunde lit.se ridica apoi il pui tu in ce situatie ai vrea sa-l vezi tu. orice! si continuuati...
Pai ai putea sa ti'o faci la Mc Donalds [ si nu, nu in trenulet sau vaporas ]. Pur si simplu intrii in Mc ca toti oamenii, si ceri o masa de mai multi [ vezi daca are, daca nu nu e nici o problema ]. Sper ca te'am ajutat. Pa