Cs e de copii deja sa fim seriosi grafica minimalista gameplay deja plicticos iti dai seama de ce urmeaza sa se intample de cum intri in joc
Joaca si Mafia II si nu vei regreta iti spun ca pana nu-l vei trece nu vei vrea sa joci altceva. as am patit si eu ca inainte jucam Cs, cand am bagat alt windows tipul ce l-a instalat mi-a zis ca sa joc Mafia 2 ca nu imi va mai trebui alt joc si asa a fost
Rau o sa iti fie dor si mie mi s-a intamplat si am zis ca trebuie sa reiau din nou sa ma joc cs si am facut bine funda?
Ar fi bine sa te lasi de shootere in general! Sau sa fii ramas la Counter! Sincer, mie alte jocuri decat Counter-Strike si jocuri cu masini nu-mi plac.Recent mi-am reinstalat Counter-ul si se pare ca iar o sa-l sterg pentru ca m-am saturat de el din nou. Parerea mea:ramai la Counter sau lasa-te de jocurile astea.Counter-ul nu ai cum sa-l termini deoarece nu este pe nivele si alte chestii.pe cand Call of duty, il termini si gata.
E foarte bine jocul ala observ creaza depedenta. Ce sa zic mai bine celalalte jocuri enumerate de tine decat cs.Incearca un NFS ceva non violent. Dar daca tu vrei shootere ce sa zic distractie placuta!
Dahh `.
j eu am jucat un timp.eram obsedata `.)
ai facut bine.`oriq. aqu incepe toata lumea cu coDuri si e naspa
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, daca ziceti voi ca ma apuk de cs poate asa o safie. Daca ziceti ca nu e probabil si asta, eu de iesit pe afara ies de ce nu, petrec o gramada de timp afara.
De jucat ma joc cand n-am ce face, ce vreti sa ies acum pe ninsoare afara sa-mi inghete flegma
nu stiu la cine sa dau funda, raspunsuri de toate felurile:bune, inteligente, la misto...
Fii atent in seara asta am cautat ce sa fac daca ma las de cs eu m-am lasat jucam foarte bine chiar ajunsesem la un nivel avansat dar mi sa luat asa deodata de cs eu sunt la o varsta destul de mica am 16 ani.Intrun timp cs ma inebunea imi refuzam prietena nu mai ieseam pe afr la liceu nu invatam nimic dar m-am plictisit o sa iau tdu 2 si o sa vad poate imi plc dar sper ca de cs sa nu imi fie dor
Tu stii ce pierzi e foarte rau este un nou counter-strike care este cel mai tare cstrike!
E foarte bine ca te'ai lasat de cs
ia'o mai usor cu jocurile aste
asta e parerea mea
EdiT întreabă: