Pai te duci la ei si incerci sa intrii in discutie cu acea pers. apoi il intrebi cum il cheama cati ani are chesti de genul asta funda?
Buna,sunt nou aici imi poti spune imprejurimile de pe aici?
buna,m-am mutat de curand aici si nu am multi prieteni poti sa imi fii tu unul?
Buna vrei sa ne jucam o partida de fotbal sau depinde cu papusi sau ceva jocuri
Buna sunt cam timida, si sunt nou de pe aici, Numele meu e(zici numele tau) dar al tau? si am (atatia)ani.Ti-am dat cateva exemple ce poti sa ii spui unui copil bafta si succes pa te pup
fundita?
Si eu am la fel problema dar eu procedez in felul urmator :
mai bine invata ca sa ei note mari si te vada destept si toti te vor baga in seama, nu injura nu barfi, asculta problemele prefate ca iti pasa, bagate in seama, iesi pe afara nu fi rautacioasa si dai la cine vrea sa copieze si da sfaturi bafta
Buna.
Pai iti zic eu cum fac si merge mereu
E obicei incercam sa ma bag indiscret in jocul lor...sau atunci cand se lovea candva ma faceam ca imi pasa de el asa de tare si dupa aceea ma bagau in seama si incercam sa ne imprietenim
Dar daca ai numai copii de aia fitosi incearca sa nu te imprietensti cu ei fiindca daca tu esti mai timida[scuze de expresie] Te vor lua de proasta, am patit'o
Decii incearca sa faci ce tiam spus eu deoarece eu de felul meu sunt o persoana foarteeeeeeeeeeeeeeeee prietenoasa
Asa ca bafta:X
Funda?
Pai mai intai intra in vorba cu ei, stai cu ei pe afara si dupa un timp o sa va intelegeti ff bine...
Pai... eu odata cu cele mai bune pr ne-am dus in parc si era o fata pe strada care era a lu o vecina pe care o cunosteam si fata se uita la noi ce faceam si am chemat-o si pe ea cu noi si acum suntem prietene ai putea face si tu asa. fi mai sociabila
SVlad întreabă: