| IloveyouButYouLoveMe a întrebat:

M-am plictisit, ce crezi ca ar trebui sa fac pentru imi iesi din tipar? vreau tot ce e extrem si ce nu! puteti sa va exprimati cum vreti mai putin cu injuraturi si din astea... ajutati-ma sa fac ceva frumos in viata mea!

Răspuns Câştigător
| Mâncărici a răspuns:

Pai it recomand o plimbare in parc cu persoana iubita. Daca nu la ce te pricepi u mai bine:skatebording,parcur, sau sa mergi la o sala de fitness, aerobica.Pa

3 răspunsuri:
| andreabecsek a răspuns:

Eu cand ma plictisesc citesc ceva. Daca aceasta idee nu iti place am o alta idee draguta: mie mi s-au intamplat multe pana acum(traznai, lucruri haioase, interesante...) si cred ca la fel si tie, si mi-am zis intr-o zi: daca voi uita toate aceste povesti, daca nu le pot spune si copiilor mei?! Si atunci am iesit afara(in aer liber) si am scris toate traznaiile mele si tot ce mi-a venit in minte: citate, glume. Si unele chiar le utasem si acum imi cade bine sa le citesc si sa imi amintesc cu drag de acele vremuri. Sper ca iti place ideea.
FUNDA?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste Sfanta Scriptura si roaga-te lui Dumnezeu sa poti sa o intelegi si sa o traiesti

| DSoprano a răspuns:

Cauta harurile si darurile tale interioare! Un talent nedescoperit... pictura, canto, un instrument muzical, sculptura... uite-te pe la o scoala de arte sau unde se tin cursuri de genul, si vezi ce iti atrage atentia!