Incepe sa citesti o carte.
Joaca un joc pe internet.
Fa un turn din carti de joc.
Fa biscuiti de casa (cu scortisoara eventual, in ton cu iarna; ii poti si decora apoi, sunt creioane decorative de la Dr. Oetker).
Decoreaza casa de Craciun.
Deseneaza.
Danseaza.
Fa-ti pop-corn si uita-te la un film/serial.
Invata sa faci origami (sunt tutoriale simple pentru incepatori pe youtube).
Incepe o agenda de amintiri (cu citate preferate, poze, etc.).
Creeaza felicitari de Craciun pentru cei dragi.
Cauta pe internet o rochie frumoasa pentru revelion. Si pantofi asortati, bineinteles.
Asculta muzica vesela, care sa te binedispuna.
Creeaza-ti propriile accesorii (folosindu-le pe cele care nu le mai porti, panglicute, pandantive, bilute, etc.).
Uita-te la youtube la tutoriale pentru coafuri si incearca-le pe cele care iti plac.
Machiaza-te ca intr-un videoclip.
Mergi cu prietenele la o cafea/un ceai cald (incearca si de vanilie!).
Invata sa impletesti (iti poti impleti un fular in culoarea preferata pentru iarna grea ce urmeaza).
Picteaza.
Scrie o poezie.
Gateste o mancare noua, pe care nu ai mai incercat-o.
Fa-ti unghiile, incearca un model nou (pe cel in apa eventual!).
Ingrijeste-te, fa o baie lunga, uleiuri parfumate, creme.Pe scurt, relaxare.
Sper sa gasesti ceva sa ti se potriveasca!
Te poti duce afara sa faci poze peisajelor de toamna, te poti uita la tv, poti sa citesti, sa te joci la PC...
Mă uit la un film serial
Ies pe afara
Răspund la intrebări pe TPU. Mananc
Cant
Citesc
Dansez
Pictez
Invat
Stau pe facebook
Sper că te.am ajutat.o seară cât mai bună.
Sa inteleg ca te plicti si nu ai ce face? AI CE FACE:Poi ai putea sa te uiti la un film frumos(comedie drama, actiune etc.)uite niste exemple:Masca lui Zoro, Legenda lui Zorro, Laguna albastra, Intoarcere la Laguna albastra, Titanic, Ms.Dobtfire,taticul nostru rasnit(comedie super), Mrs.Bean,o comedie dezastru, Denis, pericol public, Singur acasa(partile 1, 2, 3, 4-a 4-a nu este asa de frumoasa, insa te poti uita), ai putea sa te jocu jocuri pc(Poi eu stiu niste jocuri frumoase la facebook, dar nu stiu sigur daca ai facebook :d.Eu ti le zic, sper sa ai facebook si sa-ti placa: Fashion city, It girl, Stardoll(poti sa-l joci si online si pe facebook), Miss Bimbo(la facebook si pe hi5),Lady poupular(la facebook si online),Mall World(la facebook), Coco girl(la facebook), Fashionista(la facebook), Fashion Desgner(la facebook).Eu sper ca te-am ajutat si sper sa ai facebook :), sa mergi in oras cu prietenele tale(la mall, sau la alte magazine faine), ai putea sta chiar si in casa cu o prietena(sau daca te-ai uita cu ea la film ar fi chiar mai fain si mai distractiv), ai putea sa-ti gasesti un hobbie(sa faci, de exemplu, bratari ale prieteniei), ai putea sa-ti iei un animalut de casa dragalas(catelus, pisicuta, papagali etc.).Sau daca ai avea niste scoici de la mare, ai putea sa-ti faci un lantisor, sau o bratara sau niste cercelusi.Sau ai putea face un tablou cu scoiaci ce va in genu: http://www.activitaticopii.ro/tablou_cu_scoici sau ai putea sa le lipesti pe niste lumanari asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres da si ai putea sa-ti faci un jurnal, in care sa scrii ce vrei tu(si asa sigur nu te vei plictisi)Poi te ajut eu:pe prima pagina poti scrie ceva de genu :Jurnal, Viata mea, Secretele mele(asta in cazul in care doresti sa scrii secrete in el), pe a 2 pagina scrie niste date despre tine ceva de genu: nume,prenume,data nasterii,culoarea parului, culoarea ochilor, hobby-uri, animal preferat, culoare preferata, semnul preferat si tot pe a doua sau pe prima pagina(cum vrei tu)poti pune o poza cu tine si sa mai desenezi ceva frumos: inimioare, floricele, animale, fundite, poti scrie cu creioane sau carioci ceva de genu:Cool, Cool girl, Pretty, I am pretty, Lol, nu stiu asa ceva(ar arata dragut sa dai si cu sclipici la tub sau pixuri cu sclipici happy ). Apoi pe urmatoarele pagini poti incepe spunand:''Draga jurnalule...''sau incepi direct cu ce vrei sa scrii tu si poti scrie cu pixuri colorate(ar arata dragut).Eu sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-ti placa cum va arata daca imi vei asculta sfaturile.Eu m-a facut la fel si arata oarte frumos...a si poti folosi si niste stampile daca ai :d :).Pa!:)
Ai net deci poti sa te uiti la filme, sa te joci jocuri. Uita-te pe youtube la,, Dovada ca Mickael Jackson traieste" (nu cred ca i-am scris numele bine).S-ar putea sa te sperii dar citeste comentariile.Am murit de ras.
Marian0602 întreabă: