| strawberrycool14 a întrebat:

M-am plictisit rau! ce sa fac? adica ce activitati? funditahappy

Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Incepe sa citesti o carte.
Joaca un joc pe internet.
Fa un turn din carti de joc.
Fa biscuiti de casa (cu scortisoara eventual, in ton cu iarna; ii poti si decora apoi, sunt creioane decorative de la Dr. Oetker).
Decoreaza casa de Craciun.
Deseneaza.
Danseaza.
Fa-ti pop-corn si uita-te la un film/serial.
Invata sa faci origami (sunt tutoriale simple pentru incepatori pe youtube).
Incepe o agenda de amintiri (cu citate preferate, poze, etc.).
Creeaza felicitari de Craciun pentru cei dragi.
Cauta pe internet o rochie frumoasa pentru revelion. Si pantofi asortati, bineinteles.
Asculta muzica vesela, care sa te binedispuna.
Creeaza-ti propriile accesorii (folosindu-le pe cele care nu le mai porti, panglicute, pandantive, bilute, etc.).
Uita-te la youtube la tutoriale pentru coafuri si incearca-le pe cele care iti plac.
Machiaza-te ca intr-un videoclip.
Mergi cu prietenele la o cafea/un ceai cald (incearca si de vanilie!).
Invata sa impletesti (iti poti impleti un fular in culoarea preferata pentru iarna grea ce urmeaza).
Picteaza.
Scrie o poezie.
Gateste o mancare noua, pe care nu ai mai incercat-o.
Fa-ti unghiile, incearca un model nou (pe cel in apa eventual!).
Ingrijeste-te, fa o baie lunga, uleiuri parfumate, creme.Pe scurt, relaxare.

big grin Sper sa gasesti ceva sa ti se potriveasca!

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Te poti duce afara sa faci poze peisajelor de toamna, te poti uita la tv, poti sa citesti, sa te joci la PC...

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Onanie!

| CannbalCorpse a răspuns:

Mă uit la un film serial
Ies pe afara
Răspund la intrebări pe TPU. Mananc
Cant
Citesc
Dansez
Pictez
Invat
Stau pe facebook
Sper că te.am ajutat.o seară cât mai bună.

| cosmywooz a răspuns:

Sa inteleg ca te plicti si nu ai ce face? AI CE FACE:Poi ai putea sa te uiti la un film frumos(comedie drama, actiune etc.)uite niste exemple:Masca lui Zoro, Legenda lui Zorro, Laguna albastra, Intoarcere la Laguna albastra, Titanic, Ms.Dobtfire,taticul nostru rasnit(comedie super), Mrs.Bean,o comedie dezastru, Denis, pericol public, Singur acasa(partile 1, 2, 3, 4-a 4-a nu este asa de frumoasa, insa te poti uita), ai putea sa te jocu jocuri pc(Poi eu stiu niste jocuri frumoase la facebook, dar nu stiu sigur daca ai facebook :d.Eu ti le zic, sper sa ai facebook si sa-ti placa: Fashion city, It girl, Stardoll(poti sa-l joci si online si pe facebook), Miss Bimbo(la facebook si pe hi5),Lady poupular(la facebook si online),Mall World(la facebook), Coco girl(la facebook), Fashionista(la facebook), Fashion Desgner(la facebook).Eu sper ca te-am ajutat si sper sa ai facebook :), sa mergi in oras cu prietenele tale(la mall, sau la alte magazine faine), ai putea sta chiar si in casa cu o prietena(sau daca te-ai uita cu ea la film ar fi chiar mai fain si mai distractiv), ai putea sa-ti gasesti un hobbie(sa faci, de exemplu, bratari ale prieteniei), ai putea sa-ti iei un animalut de casa dragalas(catelus, pisicuta, papagali etc.).Sau daca ai avea niste scoici de la mare, ai putea sa-ti faci un lantisor, sau o bratara sau niste cercelusi.Sau ai putea face un tablou cu scoiaci ce va in genu: http://www.activitaticopii.ro/tablou_cu_scoici sau ai putea sa le lipesti pe niste lumanari asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres da si ai putea sa-ti faci un jurnal, in care sa scrii ce vrei tu(si asa sigur nu te vei plictisi)Poi te ajut eu:pe prima pagina poti scrie ceva de genu :Jurnal, Viata mea, Secretele mele(asta in cazul in care doresti sa scrii secrete in el), pe a 2 pagina scrie niste date despre tine ceva de genu: nume,prenume,data nasterii,culoarea parului, culoarea ochilor, hobby-uri, animal preferat, culoare preferata, semnul preferat si tot pe a doua sau pe prima pagina(cum vrei tu)poti pune o poza cu tine si sa mai desenezi ceva frumos: inimioare, floricele, animale, fundite, poti scrie cu creioane sau carioci ceva de genu:Cool, Cool girl, Pretty, I am pretty, Lol, nu stiu asa ceva(ar arata dragut sa dai si cu sclipici la tub sau pixuri cu sclipici happy ). Apoi pe urmatoarele pagini poti incepe spunand:''Draga jurnalule...''sau incepi direct cu ce vrei sa scrii tu si poti scrie cu pixuri colorate(ar arata dragut).Eu sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-ti placa cum va arata daca imi vei asculta sfaturile.Eu m-a facut la fel si arata oarte frumos...a si poti folosi si niste stampile daca ai :d :).Pa!:)

| lusinda99 a răspuns:

Ai net deci poti sa te uiti la filme, sa te joci jocuri. Uita-te pe youtube la,, Dovada ca Mickael Jackson traieste" (nu cred ca i-am scris numele bine).S-ar putea sa te sperii dar citeste comentariile.Am murit de ras.