Am incercat asta de multe ori...si se baga mereu in seama...si pe urma cand plec pe undeva le vad impreuna ca stau si-mi spune sa nu ma bag intre ele. M-am saturat de ea.
Salut! Si mie mi s-a intamplat la fel! Trebuie sa o faci pe prietena ta cea mai buna ( aia care ai cun. din cls. 1) sa se desparta incet, incet de fata aia noua! Ar trebui sa vb. cu ea si sa discutati despre prietenia voastra!
Nu prea am cum sa o fac sa se desparte de ea...si parca ma simt in plus cateodata...
E tipic varstei voastre... cel mai bine e sa faci opusul.Departeaza-te de prietena aia a ta "foarte buna", o seci probabil prin faptul ca te tii de ea pe cand o prefera pe cealalta. Ea vrea sa o cunoasca pe acea fata pentru ca e noua si crede ca cine stie ce descopera in ea, desi nu o sa fie asa, mai devreme sau mai tarziu prietena asta a ta o s-o lase si pe aia si o sa vrea sa umble cu alta/altele. Cel mai bine gaseste-ti o alta prietena din clasa cu care sa umbli si lasa-le si o sa vezi o reactie din partea ei in cele din urma...fii si tu mai independenta si nu mai pune la suflet treburile astea ca o sa mai schimbe ea multe prietenesi iti spun sigur ca nu e ea cea mai buna prietena a ta, doar pare.
Parerea mea e ca nu exista prieteni adevarati. Acum nu stiu... Fiecare cu parerea lui.