Stiu exact prin ce treci. Abia treceam clasa, toti se fereau de mine crezand ca sunt vreo ciudata, prieteni nu aveam... dar stii ce am facut? Mi-am zis exact ca tine: nu mai pot! Si am pus punct acelei vieti. Am luat decizia radicala sa ma schimb. Acum, sa nu crezi ca vin numai note de 10, prieteni navala imediat ce ai pocnit din degete. Nuu. Tine de vointa. Organizeaza-te, planifica-ti zilele in asa fel incat sa poti invata la toate materiile iar unde ai neintelegeri imprieteneste-te cu tocilara clasei, sigur te va ajuta, doar asta stie sa faca cel mai bine!
Apoi, in ceea ce priveste viata personala probabil te-ai referit la un iubit. Fii o fata de calitate si ai sa il atragi pe cel mai bun baiat pentru tine.
Cat despre prieteni, e mai bine sa nu ai nici-un prieten decat falsitati, nu? Dovedeste tu ca poti fi loiala, amuzanta si ca poti sari in ajutor si ai sa vezi cati prieteni vor roi pe langa tine.
Peste toate pune un zambet mare si fii optimista! Esti foarte tanara, asta e avantajul tau!
Atata timp cat esti intreaga ai maini, picioare trebuie sa te zbati.Viata in fond este o continua lupta. Daca te-ai saturat nu mai ''manca''. Nu te mai vaita ca nu ai cunoscut inca suferintele adevarate ale vietii.Iti ceri osanda singura.
Asa repede? Te-ai nascut sa lupti nu sa depui armele cind ti se pare ca nu mai merge. Ia incearca sa pui ordine in viata ta. La scoala ai note proaste pentru ca nu inveti. Nu inveti pentru ca esti prea preocupata de viata personala (presupun ca de dragoste e vorba). Prietenii nu mai exista pentru ca prea vrei sa faci prieteni. Nu este obligatoriu sa ai un stadion de prieteni. Aia nu sunt prieteni. E suficient sa ai doar un singur prieten - dar prieten devotat. Ia incearca si iti promit ca mai tirziu nu vei regreta numic din ce ti-am spus sa faci.
INCEARCA SA INVETI MAI MULT, GANDESTE-TE LA VIITORUL TAU FRUMOS.REZULTATELE SCOLARE ITI VOR DA SATISFACTI DEPLINA
Asa ma simt si eu...mai ales dupa ziua de ieri... imi pare rau pentru tine...crede-ma k daca asi putea tesi ajuta dar is in aceesi situatie... poooop si ai grija ce faci! Incerca sa fii mai optimist...
Incearca sa iei o pauza ...stai o zi singura si gandeshte-te la ce e mai bine pentru tine unde ai gresit, ce ai putea sa schimbi ...incearca sa socializezi mai mult cu cei din jur, iar cat despre prietenii adevaratzi mai greu. un prieten adevart se gastig dupa multi ani... puneti in minte lucrurile in ordine si pune un pic mana si pe carte... e singura care te va putea ajuta in viitor...stiu foarte bine prin ce treci... sper sa se termine cat mai repede aceasta perioada rea din viata ta succes pup:*
Bine iti inteleg problemele prin care treci
dar mia atras atentia la urmatoarea afirmatie ce ai facut-o si anume :,, prieteni nu exista ". In aceasta privinta as vrea sa-ti spun un lucru foarte important legat de prieteni si anume:
,, PRIETENUL ADEVARAT IUBESTE ORICIND SI IN NECAZURI AJUNGE CA UN FRATE " as dori ca astfel de prieteni sa-ti gasesti si tu
Trebuie sa te linistesti si sa te gandesti la tine trebuie sa inveti mai mult prieteni trebuie sa ti faci tu dar daca nu ai un comportament adecuat nu o sa poti! tu ai viata in nainte si trebuie sa te bucuri de ea sper sa ma asculti si sa te gandesti mai bine si sper sa te ajute mesajul meu
Spunea cineva odata ca oamenii nu sunt facuti decat sa dezamageasca. Ei bine, asa e.
Trebuie sa constientizezi ca pe nimeni nu intereseaza problemele tale sau fericirea ta (Iona, Marin Sorescu) si ca mai bine ai un prieten adevarat decati o mie falsi.
Ai sa gasesti la un moment dat fericirea doar ca nu trebuie sa iti pierzi speranta
Pt blabla j pentru tipul_verde! fata asta are nevoie d niste sfaturi! nu d rasetele voastre! urat din partea voastra! jj p u MarryE trebuie sa te gandesti f serios! in leg cu scoala...invata mai mult! adica rezultatele excelente iti aduc bucurie!( sau macar un strpo d bucurie)...in leg cu viata personala cred ca te referi la ''iubit''... dar .iti zic sincer. d ''iubiti'' ai tot timpul din lome! acum u trebuie sa te gandesti la scoala! pentru ca prin sc iti formezi un viitor! jj despre prieteni...sunt in fata prieteni si la spate dusmani! Nu exista prieteni adevarati! EU iti doresc tot bine din lumejjj fii mai optimista!:* daca vrei sa mai vbintra p id meu deeutsa_girl :* byyee:*
Da...si eu sunt la fel. ma cert cu mama TOATA ziua si imi skoate ochii ca vezi doamne surorile mele cand erai mici "Aduceau luna d p cer" si ca eu nu fac nimic. dracu daca eu nu ii fac curat luna si bek in fiecare zi o doaren cursul saptamanii.si nici nu o intereseaza ce note am eu sau ce probleme am eu la sk. ce **** mea sa mai fac?
Din pacate stiu si eu cum e. E super aiurea si treaba cu parintii, sunt cu gura pe tine de parca doar pentru asta se trezesc dimineata. Prieteni... nema, toti in ziua de azi sunt numai pentru ei si parca abia asteapta sa iti intoarca spatele, cat dai esti bun, dupa aia nu sh de unde suna o voce in cap si iti zice: "soarta". Din pacate viata e din ce in ce mai grea si doar tu poti sa schimbi ceva, diferenta e ca la unii e mai greu decat la altii. Punete pe picioare si schimbati viata daca nu iti place cum e in momentul de fata; nu sta retrasa, implicate in diverse activitati si socializeaza mai mult, pana la urma iti vei face macar 2-3 prieteni de suc sa zic asa. gandeste-te ca e doar o faza peste care trebuie sa treci. Daca se regaseste cineva in vorbele mele add ciups4you sa mai vorbim. Have a nice life!
La scoala incearca sa invezi mai bine straduestete. viata personala se poate schimba in functie de tine. iar cat despre prieteni... stiam ca nu exista. sincer nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. multe persoane se schimb pentru prieteni sau iubit/a dar sa nu faci asta daca iti plac cum esti. fi mai sigur/a pe tine. si ai grija ce faci. o mica greseala te pote costa si viata
Inteleg prin ce trece, nici eu nu am prieteni, si cine zice,, zambeste maine poate fi mai rau'' se inseala amarnic, pentru ca cu timpul se schimba in bine nu in rau, rau de ce sa fie, lasa rraul deoparte si du-te spre bine, dace cineva nu te place nu inseamna ca trebuie sa te schimbi neaparat, e pierderea lor nu a ta/