| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

M-am saturat de viata asta...la scoala am numai note proastea, viata personala se duce de rapa, prietenii nu exista...Nu mai pot!

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Stiu exact prin ce treci. Abia treceam clasa, toti se fereau de mine crezand ca sunt vreo ciudata, prieteni nu aveam... dar stii ce am facut? Mi-am zis exact ca tine: nu mai pot! Si am pus punct acelei vieti. Am luat decizia radicala sa ma schimb. Acum, sa nu crezi ca vin numai note de 10, prieteni navala imediat ce ai pocnit din degete. Nuu. Tine de vointa. Organizeaza-te, planifica-ti zilele in asa fel incat sa poti invata la toate materiile iar unde ai neintelegeri imprieteneste-te cu tocilara clasei, sigur te va ajuta, doar asta stie sa faca cel mai bine!
Apoi, in ceea ce priveste viata personala probabil te-ai referit la un iubit. Fii o fata de calitate si ai sa il atragi pe cel mai bun baiat pentru tine.
Cat despre prieteni, e mai bine sa nu ai nici-un prieten decat falsitati, nu? Dovedeste tu ca poti fi loiala, amuzanta si ca poti sari in ajutor si ai sa vezi cati prieteni vor roi pe langa tine.
Peste toate pune un zambet mare si fii optimista! Esti foarte tanara, asta e avantajul tau!

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spanzura`te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invatam la alta scoala dar, cand a trecut sora mea la liceu, paritii mei ma-a transferat la alta scoala.In primele zile de scoala mi-a fost foarte greu, nu stiam pe nimeni, nu vorbeam cu nimeni, vroiam sa ma duc inapoi.Am avut noroc de doua colege foarte bune, mai ca eu nu sunt prea comunicativa.De multe ori au fost probleme, nu stiam pe care dintre ele sa aleg, dar nu am ales pe nici una dintre ele. Apoi m-am imprietenit cu ceilalti colegi. Inainte nu aveam note prea bune, dar acum am ajuns sa devid tocilara clasei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma stiu ca scoala i grea da ai nevoie in viata de ia, eu iau note bune 9, 78 am luat si si eu is stresat. Dar incercati sa va straduiti va urez bafta cu asta

| Sweetllemon a răspuns:

Da. asa e. si eu am aceeas problema. dar incerc sa invat mai bine. straight face. incearca si tu sa imprietenesti cu persoare noi.

| maya13 a răspuns:

Inteleg pe jumatate eu sunt o eleva de 9-10 dar degeaba simt ca toti colegii si prieteni ma vorbesc pe la spate. Nu am incredere in nimeni nici in familie am o sora care ma paraste mereu si am impresia ca toti sunt impotriva mea dar asta e viata n-ai ce face. Ti-as putea spune sa privesti partea buna a lucrurilor dar nici pentru mine nu functioneaza asa ca n-am de ce sa mint totul depinde de cum percepi totul poate... ca viata iti rezerva ceva bun pentru viitor