anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am saturat pana peste cap de jonas brothers! dc toate pustoaciele sunt inebunite dupa ei.canta si prost, nu au nici o voce de "soprani" si canta de parca ar murmura ceva.mai mult se prostesc.cine vrea sa intre in clubul anti jonas?

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Buna.Nu imi plac nici Jonas Brothers si nici Miley Cyrus, dar nu am nimic impotriva celor carora le place.Fiecare are dreptul sa isi aleaga un artist/o trupa favorita.happy
O seara placuta.

34 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea gusturile nu se discuta, fiecare asculta muzica preferata.

| viatadecacatt a răspuns:

Mai silvia. acelasi lucru vroiam sa spun si eu cand am vazut intrebarealaughing.
Imi place doar cum arata Joe Jonas, in rest melodiile lor le ascultam cand erau ei la moda.
Mai bine Jonas Brothers decat Miley care e "iubita" de toate fefitele

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Tenori straight face ...is niste copii si aia, is curioasa peste vreo 10 ani cum o sa cante si astia si Miley vietii.

| Silvia a răspuns:

Dar de Miley nu te-ai saturat?laughingMie sincer imi plac Jonas Brothers, dar nu sunt fana.Imi plac pentru ca sunt draguti si cel putin Nick are voce.Si Joe are, Kevin nu prea stiu.Au unele melodii dragute, si nu am de ce sa fiu impotriva lor. Tie ti-au facut ceva?hee hee

| Pho3nix a răspuns:

Daca tie nu iti place trupa asta nu inseamna ca celorlalti nu le place.
Gusturile NU se discuta.winking

| ViVi a răspuns:

Stiu sunt de r*** laughing nu stiu cum poate cineva sa asculte asa ceva
oh go on fieacare asculta ce vrea

| daniDeeDee a răspuns:

NU mai spune la cineva ca te faci naiba de ras, tu cu Miley a ta.

| Elly4all a răspuns:

Iarta'mi indrazneala dar mie efectiv mi se par draguti in comparatie cu miley. Mai multe pustoaice sunt innebunite dupa Miley decat dupa Jonas.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Simt nişte invidie pe undeva pe aicihappy

| Alex_7297 a răspuns:

Mai bine anti-maghiari decât anti-Jonas...

| Andruza a răspuns:

Mie nu imi place miley dar in schimb e sweet nick:X:X:X:X e treaba ta ce iti place, dar nu te baga in viata altora, chiar daca iti sunt prieteni, deoarece fiecare are dreptul la opinie, iar lor daca le place jonas brothers e pr lor, daca nu iti place de ei e o alta problema:X:X:X spre sa intelegi:*:*:*:*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

| Klara a răspuns:

@AlexloveRAP : ti-as zice eu ceva dar ma abtin.

Jonas...nici nu i-am ascultat, dar m-am saturat sa le vad fetele prin reviste rolling eyes

| Raiden a răspuns:

Mie-mi plac atat Jonas Brothers cat si Miley Cyrus. Ai vazut concerte de'ale lor?

| Katiee^^ a răspuns:

E doar parerea ta :-? Mie imi place cum canta :))) Acum ce vom face? Ne contrazicem ca sa vedem care are dreptate? :)))
Cum a spus si silvia, cu ce ti se pare mai buna Miley?
http://www.glamorati.com/......-thumb.jpg

| fevrier a răspuns:

Mai mult ne-am săturat de miley decât de jonas!
Pe bune acum, tipa e stresantă, mereu apare la televizor, "puştoaicele" tot întreabă ba revistă ba de nu ştiu ce concerte, et caetera. Alţi "idoli" nu mai aveţi?!

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu intru SIGUR

| SophieLoVeKorea a răspuns:

Deci fiecare cu guturile lui. dar acum sa fim seriosi ca playback canta cam najpa dar i-ai auzit vreodata cantand live? canta mult prea tare dar ce sa stii tu.in fine nu vreau sa ma cert cu nimeni dar inceteaza cu discriminariile fata de alte vede sau cine stie ce alt ceva si vede-ti de ura ta ca pe noi nu ne intereseaza ce crezi tu despre jonas si nici pe tine nu ar trebui sa te intereseze ce credem noi despre ei asa ca taci si vede-ti de viata ta.straight face

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Eu am intrebat cine vrea, nu cine u e dearcor sa inceapa sa se ia de mine.eu nu am zis ca sunt fana miley, doar imi place muzica ei, dar tipii astia se prostesc atunci cand canta.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Marrcellutza, eu m-am saturat de oameni ca tine! nu am zis eu ca vreau sa fiu celebra sa u ca vreau sa am vocea precum a lor.nici nu am nevoi de vocea lor de idioti! am pus intrebarea, pentru ca l-a mine in clasa cel putin, cand le aud si pe celelalte fete:ooooooo...ai vazut ce dragut e nick in nu stiu ce revista, oooo...imi place de joe! deci m-am saturat, dar asta nu inseamna ca poti sa vi tu si sa imi zici ca sunt geloasa.nici nu ma cunosti. daca eu te-as judeca pe tine ca o mare tupeista cum te-ai simti? deci chiar m-ai enervat.nu am nevoie de celebritate ca am cata vreau la scoala, si si asa uneori e stresant, si nu am nevoie sa am vocea lor, pentru ca vocea lor e incredibil de urata, ca sa nu zic altfel.si marrcellutza, esti a doua pe lista mea pe care nu vreau sa o mai vad raspunszand la intrebarile mele, asa ca nu imi mai raspunde!

| ali_7518 a răspuns:

Eu nu vreau acest club,, Anti Jonas''. Imi place trupa lor sunt dreguti. recunosc nu canta chiar atata de bine ca sa zici:,, omule astia chiar stiu sa cante 100% '' dar nici za zici :,, doamne ce prost canta '' asta este genul lor sa cante happy daca tie nu iti plaac asta nu inseamna ca trebuie buie sa ii discriminezi sad

| andr14 a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui.

Răspuns utilizator avertizat
| FoXy a răspuns:

Noi de pe aici o uram pe Mileylaughing mai bine ascult J. B. decat pe tzaranca aialaughing

| Diana7383 a răspuns:

Euuu intru laughing)!

| kAps UNikA a răspuns:

Tipii sunt misto si piesele imi plac dar nu toate fiecare cu gusturile lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca nu am nimic impotriva vocii lor. da' sunt cam fitosi. deci eu intru.; d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=FIw-LXxdQwE
ascult-o pe asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da de Miley nu te-ai saturat? si in primul rand nu mi plac cei care is asa cum esti uh esti geloasa ca nu ai uh vocea lor si ca nu esti uh asa de celebra ca ei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei! Noi vorbim acum de Miley sau Jonas? Ce va apucat sa o bagati pe Miley in discutie? Fiecare cu gustul lui.