| MissAvocado a întrebat:

Ma ajuta cineva si pe mine la reksio si capitanul nemo? ma gasiti pe id-ul dianadidi_sweet dar va rog sa spuneti cand ma bagati in lista ca sunteti de la TPU. din cand in cand mai apar probleme la el. nu stiu cum sa ma descurc. ma ajutati si pe mine? sunt aproape de sffarsit si nu prea stiu cum sa merg pe acel elefant calare. nu reusesc ca merg. mult. mai am inca o intrebare? am tot auzit ca la reksio si magicienii este ceva carew te ajuta sa fie mai usor la lupta cu pasarile haosului. mi-l puteti trimite. nu pot sa trec de ele ca sunt foarte multe in spatele castelului

13 răspunsuri:
| MissAvocado explică:

Da, il am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai jocul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-mi spui si mie cum gasesc arzatorul (din reksio si capitanul nemo)cand trebuie sa fac balonul te rog sunt intr-o mare dilema

| georgescumircea a răspuns (pentru anonim_4396):

Arzatorul e lampa de la un negustor el o sa iti ceara bani si tu du-te la piramide si ia toate monedele (ce sclipesc) mai putin una si dale negustorului si el o sa iti dea lampa (arzatorul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se trece tot la cpt nemo de faza in care reksio e in submarin / deci am urcat turnu eiffel cu caretes si sunt in submarin cu reksio... ce fac? pls help ca voi sunteti la faze mai avansate deci ati fcto pasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ajungi la capitanul nemo in cabina sa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde esti pentru ca sa te pot ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o dilema, cum trec de cantaretii de la sangrila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am auzit de acel reksio cu mai putine pasari dar la nemo te ajut cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot acolo m-am blocat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La taplita cand is cu dr jons care e codul. ce butoane trebuie sa apas?