Eu una m-am apucat de studiat engleza,pe langa asta mai si alerg,nu pentru a slabi,ca nu am nevoie ci pentru imbunatatire. Oricum alergatul nu slabeste din contra iti formeaza muschii picioarelor,asta pentru cei care folosesc alergatul pentru a slabi pe langa asta mai poti citi ceva interesant,te poti uita la diferite filme, te poti juca ceva... daca ai prietene puteti iesi la plimbare,la un suc,o inghetata, mers cu rolele, bicicleta.etc sau poti face ceva bun de mancare, o prajitura etc gatitul ocupa destul timp, dar trebuie sa iti si placa.
Eu ma duc in garaj si trag de fiare cand e soare afara.peorma mai inspre seara fac greo 2-4 kilometri cu bicicleta(dus intors). asta e un sfat:daca te apuci de orce sport. inainte du-te doctorul de familie sa-ti spuna ce si cum ca peorma sa nu regreti(eu nu am fost ca fac asta de mic.nu tragem de fiare ci de roabe cu nisip si saci cu ciment[tata e zugrav.chesti din astea])
Eu una stau cu prietenii la o prietena acasa [casa neterminata].ne jucam carti, ne jucam cu mingea intr-o camera mare.s-au uneori stau pur si simplu in fata pc-ului si vb pe mess.S-au merg sa fac baie la strand!
OlgaG întreabă: