| Varsson a întrebat:

Ma enervez prea repede! De exemplu la jocurile multiplayer ( FIFA, call of duty), cand sunt condus sau pierd ma enervez foarte tare... Cum pot sa raman calm cand pierd un joc?

11 răspunsuri:
| CartoonN a răspuns:

Da' cin' te pune sa te joci? Da-le dracul' de jocuri, ia citeste o carte, te enervezi la fel de repede? daca da, ceva verde si te vei calma, macar pe moment, apoi...ce-o vrea domnu

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru CartoonN):

Citeste tu o carte daca vrei sa te distrezi, nu asa se distreaza o persoana normala.

| CartoonN a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Se distreaza jucand fifa, daca ar juca fifa in curtea scolii poate nu s-ar mai enerva.

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru CartoonN):

Nu stiu de unde esti tu, dar nu se mai lasa copii in curtea scolii sa se joace, in Bucuresti macar

| CartoonN a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

E hai...curtea scolii a fost un exemplu, poti avea multe alte locuri in care sa iesi sa-ti consumi energia.

| Rax a răspuns:

Gindeste-te ca ''sa stii sa pierzi '' e o virtute happy

| TrololollPrettyDevil a răspuns:

Da un cap de perete si trece.

| Andreea625 a răspuns:

Merita sa te enervezi?

Daca vrei sa spui STOP una din sugestiile mele ar fi sa incerci sa-ti intelegi propriile actiuni si sa intelegi ca nu rezolvi absolut nimic daca te enervezi!
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa citesti putin despre Inteligenta emotionala pentru a intelege mai bine ce se petrece cu tine!

Probabil ca asta e felul tau de a fi, cum spune cineva mai sus(eu nu cred), dar asta se rezolva intelegand ca nervii nu duc nicaieri ci doar la propria distrugere...

| Adrian08Daniel1989 a răspuns:

Nu te mai gandi ca o sa pierzi sau cel putin daca o sa pierzi nu mai juca o vreme