Da' cin' te pune sa te joci? Da-le dracul' de jocuri, ia citeste o carte, te enervezi la fel de repede? daca da, ceva verde si te vei calma, macar pe moment, apoi...ce-o vrea domnu
Citeste tu o carte daca vrei sa te distrezi, nu asa se distreaza o persoana normala.
Se distreaza jucand fifa, daca ar juca fifa in curtea scolii poate nu s-ar mai enerva.
Nu stiu de unde esti tu, dar nu se mai lasa copii in curtea scolii sa se joace, in Bucuresti macar
E hai...curtea scolii a fost un exemplu, poti avea multe alte locuri in care sa iesi sa-ti consumi energia.
Merita sa te enervezi?
Daca vrei sa spui STOP una din sugestiile mele ar fi sa incerci sa-ti intelegi propriile actiuni si sa intelegi ca nu rezolvi absolut nimic daca te enervezi!
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa citesti putin despre Inteligenta emotionala pentru a intelege mai bine ce se petrece cu tine!
Probabil ca asta e felul tau de a fi, cum spune cineva mai sus(eu nu cred), dar asta se rezolva intelegand ca nervii nu duc nicaieri ci doar la propria distrugere...
Nu te mai gandi ca o sa pierzi sau cel putin daca o sa pierzi nu mai juca o vreme