Nu exista! Chiar am vorbit despre asta la dirigentie! Oamenii inventeaza pentru a avea audienta! P.S. Nu mai crede in toate prostiile!
Teoretic ar trebui să existe că în universul ăsta imens ar trebui să fie și alte forme de viață inteligente.
Exista cu siguranta dar religia acopera totul. Pe langa extraterestrii sunt foarte multe lucruri care au fost descoperite dar sunt tinute ascunse.Sunt foarte multe de spus dar imi trebuie foarte mult timp sa le spun...sa le scriu mi'ar fi imposibil.
Scuze ca iti cer imposibilul dar as vrea sa le scrii:d
pup
Nu tot ce se descopera se da cantre public imediat...totul se intampla dupa ani buni pentru ca multe lucruri s-ar schimba daca se afla cand nu trebuie si multi oameni nu ar mai fi crezuti de nimeni.
Foarte multe chestii interesante gasesti in cartea Sfidarea Timpului dar din pacate nu ii mai stiu autorul.Descoperiri de genul: oameni de 5m inaltime,talpa de pantof de cateva miliarde de ani in urma,craniu de cristal cu vid in loc de creier,retea de tunele subterane pe tot globul cu iesiri in diferite zone. Astea de cine au fost facute? Suntem noi cei mai destepti? Suntem noi primii pe pamant? Suntem singuri in univers? Totusi inca nu s-a ajuns la marginea galaxiei noastre sa se afle daca exista viata sau nu, dar de celalte galaxii aflate la sute de ani lumina, pe ce baza se poate spune ca acolo nu exista viata?
Asta spun oamenii de stiinta si cercetatorii. Sa lasam deoparte religia ca pe mana lor ne ducem d****. Sper ca s-a inteles ideea care am vrut sa o transmit.
Davyduchiha2001 întreabă: