| killingheat a întrebat:

Ma gandesc sa imi inlocuiesc vechiul skate "romanesc" adica rco cu un skateboard nou de la intersport, acum nu sunt sigur c marci mai au pe acolo ultima oara aveau crazy creek si firefly... mi sau parut interesante amblele skateuri care erau in momentul ala... dar asa ca parere despre marca care din cele 2 mi-o recomandati firefly sau crazy creek?(ambele skateuri d atunci costau 170 lei si cam la acelasi pret as vrea) multumesc anticipat happy

4 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Nici una, nici alta! Dacă chiar vrei să te ţii de skate, adică să dai trick-uri(scheme...), mai bine mai stângi nişte bani şi îţi iei una din U-MAN shop sau de aici http://bmxmagazin.ro/categorie/completes-34/pagina1/,(dar sunt mai scumpe că trebuie să plăteşti şi transportul de 40 lei pe bmxmagazin), dacă eşti din Iaşi poţi merge în Iulius Mall şi la etajul 2 este U-MAN-ul cu plăci complete sau de care vrei.Cu una RCO sau Crazy Creek nu poţi face mare lucru, placa e prea grea şi nu este făcută pentru trick-uri.Baftă la dat.

| vladys a răspuns:

Eu tias recomanda firefly sau daca vrei s-a dai
trickuri tati elemenet sau plan b

| MiTzZzA a răspuns:

Iti spun ambele sunt slabe...
Mai bine iti iei de pe www.area52.ro
cu 300 lei. e foarte bun.sau parca am este skateul choke. 180 lei. e putin mai bun decat RCO
bafta:)

| cristian_5982 a răspuns:

Si eu am un crazy creek dar l-am luat de la afi palace (inter sport)