| IceCreamDoll a întrebat:

Ma gandesc sa plec in Finlanda. Nu stiu de ce dar acea tara ma atrage. Ce credeti e bine daca m-as muta acolo? Ce avantaje si ce dezavantaje exista? Funda si voturi!

Răspuns Câştigător
| ReiVaN a răspuns:

Avantaje :Salarii mari
Nivel de trai in primele 3 tari din lume
Hoti si criminali foarte putini
O tara foarte curata
Educatie foarte buna
Peisaje superbeeee
Poti merge noaptea pe strada cu 100000 de euro linistit la tine sunt foarte putini hoti.

Dezavantaje : Iarna e foarte frig, dar sporturile de iarna se invart mult pe acolo
Limbaq e destul de dificila.

1 răspuns:
| mihai96alex a răspuns:

Buna, IceCreamDoll! Avantajul este evident: (aproape) oriunde e mai bine ca in Romania (si prin asta se subinteleg toate avantajele). Totusi, trebuie sa te gandesti la faptul ca mutarea definitiva in alta tara cere multa munca si sacrificii: in primul rand, iti trebuie un punct de plecare:doar nu te duci cu primul avion si te trezesti ca ai ramas pe drumuri! Trebuie sa te descurci acolo cumva din punct de vedere financiar si nu numai (pana la urma criza umbla si pe acolo!).Pe prietenii si rudele de aici o sa-i vezi mult mai rar (sau chiar deloc). Trebuie sa vezi daca-ti place clima, ca acolo e cam frig. Ar mai fi si limba, care presupun ca este grea.Mai pot fi si alte obstacole, dar daca poti trece peste toate, atunci nu ai de ce sa ramai in Romania. Iti urez mult succes!
P.S.: Se poate ca dorinta ta de a pleca in Finlanda sa fie legata de o viata anterioara, desi eu nu prea cred in asemenea lucruri.