| AndrewBa a întrebat:

Ma joc cu cainele meu Max aproape toata ziua cu laserul. Ii dauneaza cumva? Si cand obosesc se uita incontinuu la mine...happy
Nu ma deranjeaza... dar are ceva? Ms... funda happy

Răspuns Câştigător
| PumpkinPie a răspuns:

Dăunează numai în cazul în care i-l bagi în ochi... altfel, nu văd de ce i-ar dăuna.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de care laser... daca e unul dinacela de 600 de euro acela dauneaza nu nu mai animalelor si oamenilor, ci si mediului.iar daca este unul normal nu are absolut nimic. FUNDOI?big grin

| AndrewBa explică (pentru anonim_4396):

Max Output 5mW...are ceva?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndrewBa):

Eu cred ca nu...caci si eu am acesta marca de larer si nu mi s-a intamplat nimic.

| xKaяikatuяix a răspuns:

Euu zic sa nu te mai joci cu laserul cu cainele tau, ca apoi se obisnuieste si va incepe sa alerge dupa laser chiar daca nu-i nici un laserr straight face.

| AndrewBa explică (pentru xKaяikatuяix):

Daca nu e laser dupa ce sa alerge ma laughing?

| xKaяikatuяix a răspuns (pentru AndrewBa):

Pt ca mintea lui de caine nu-i ca a noastraa oh go on. Va incepe sa vadaa laserul chiar daca nu ii acolo, pentru ca in creierul lui se va forma o defectiune a vederii si va incepe sa halucineze happy
Credemaa sunt experta in comportamentul animaleleorwinking!

| Catystar a răspuns:

Pai nu e prea bine sa te joci cu un animal cu laserul. Si cred ca s-a jucat atit de mult in cit creierul sau nu poate fara acest joc. Da ii dauneaza. Vezi la ce a ajuns?