Din ce stiu cand intri in site iti apar niste formulare prin care iti spune prima data data nasterii apoi numele si emailul pe urma parola aici e problema ca nu te lasa sa te loghezi mai departe iti spune ca trebuie sa ai minim 6 caractere
Eu am reusit astazi sa ma conectez la pottermore username-ul meu este wolfmarauder1467 sa-ti spun o chestie poti sa te conectezi la parola ca sa te conectezi trebuie sa introduci numele cu tot cu email si uite asa am reusit sa ma conectez sper sa poti si tu
Eu am reusit sa intru in pottermore da a trebuit sa imi pun parola ca la username adica woldmarauder1467 am activat toate filmele si cartile am inceput prima data cu piatra filozofala si am ajuns la diagon alley dupa aceea mai departe imi zice locked ce trebuie sa fac daca stie cineva ca urmeaza gringotts cand se ducea harry sa isi cumpere o bagheta etc pe urma in asteapta hagrid cu o bufnita care urma sa i-a dea lui da nu inteleg de ce blocheaza trebuie sa ma duc undeva anume sa fac ceva
Mi-am dat seama trebuie sa apesi pe obiecte sa mergi mai departe si am fost sortat la astropufi
Acum sunt la cartea a 2-a la prima carte am descoperit obiectele acum sa le descoper si pe cele din a 2-a
Nu imi doream la astropufi cred jobenul a exagerat putin eu imi doream la viperini sau oricare alta casa numai asta nu dar iata ca s-a intamplat dar numai conteaza sunt multumit si asa
Desigur ca mai poti sa te inscrii site-ul mai este e din 2011 pottermore a fost inchis in 2012 prin luna iulie iar din septembrie 2012 s-a deschis din nou pentru cei care nu au reusit atunci sa se inscrie iar acum in 2013 mai este in voga sunt multi care mai joaca
Si partea cea mai naspa e ca la camera celor de la viperini nu poti intra in ea daca nu esti viperin si cica trebuie sa bei polipotiunea