| Udar a întrebat:

Ma numesc Mihailescu Radu, am 14 ani, nu am prietena si ma adresez cu urmatoarea intrebare:
multi prieteni de la mine din clasa au prietene, nu sunt genul care sa umblu cu o fata o luna, doua sau cel mult un an.Eu vreau sa ma intalnesc din greseala sau sa caut o fata care sa ma indragostesc de ea, sa fie desteapta, sa putem aborda anumite probleme.
Intrebarea mea este urmatoarea: sa astept sa ma intalnesc cu iubirea mea si sa ma placa asa cum sunt, sau sa caut ori ce fata doar pentru a fi cu ea si atat?

Răspuns Câştigător
| mary_4249 a răspuns:

Nu strica sa ai relatii de amicie, poti iesi cu o fata care ti s-ar parea interesanta sa vezi cum este si sa castigi experienta pana iti apare in cale iubirea mult asteptata.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ideea e ca trebuie sa cunosti omul cat mai bine.Si asta nu se face pe mess ci fata in fata.Sa cauti persoana potrivita nu e deloc usor iar sa o gasesti e aproape imposibil.Ai o viata inainte sa te inseli, sa cauti, sa regreti si sa gresesti din nou

| Alina_5575 a răspuns:

Toate la timpul lor, eu zic sa astepti ce daca prieteni tai au prietena si tu nu... iubirea nu o cauti ea apare cand te astepti mai putin...

| theodoraafi a răspuns:

Suna foarte bine povestioara ta:X... se vede ca esti un baiat simpatic. cred ca esti si sentimental happy

| carmi_6480 a răspuns:

Poti incepe prin a cunoaste mai multe fete, niciodata nu-ti dai seama de o persoana pana nu o cunosti, poate chiar vecina ta indeplineste cerintele tale, dar daca nu incerci nu ai cum sa afli.

| franklyn a răspuns:

Iubire perfecta, dragoste perfecta cum vrei sa i spui tu, nu exista...
Iubirea ta nu o sa o intalnesti daca o vezi pe tramvai si i ceri ID de mess... Trebe sa treaca ceva timp sa o cunosti. ( si nu pe mess, sau sms'uri )... Eu m-am combinat cu o fata asa, aiurea. Dupa ce i'am dat liberu ( dupa 2 saptamani ), am inceput sa o iubesc mult, da' nu mai aveam ce face ( orgoliu )... vreo 2 ani am tot suferit dupa fata aia. Apoi m-am combinat tot asa, aiurea...si cu fata asta am peste 1 luna, 2 ani...
Tu, fa cum vrei... te sfatuiesc sa nu te feresti sa intalnesti fete noi, da' nici sa te avantzi din a doua zi, ca eu am patit asa, si am facut'o pe fata sa sufere... ( nu e frumos )...
PS: inainte sa te combini cu o fata, fa'o sa se deschida in fata ta, sa o cunosti mai bine... ( nu gen : ce baieti iti plac, sau ce filme iti plac )