Nu strica sa ai relatii de amicie, poti iesi cu o fata care ti s-ar parea interesanta sa vezi cum este si sa castigi experienta pana iti apare in cale iubirea mult asteptata.
Ideea e ca trebuie sa cunosti omul cat mai bine.Si asta nu se face pe mess ci fata in fata.Sa cauti persoana potrivita nu e deloc usor iar sa o gasesti e aproape imposibil.Ai o viata inainte sa te inseli, sa cauti, sa regreti si sa gresesti din nou
Toate la timpul lor, eu zic sa astepti ce daca prieteni tai au prietena si tu nu... iubirea nu o cauti ea apare cand te astepti mai putin...
Suna foarte bine povestioara ta:X... se vede ca esti un baiat simpatic. cred ca esti si sentimental
Poti incepe prin a cunoaste mai multe fete, niciodata nu-ti dai seama de o persoana pana nu o cunosti, poate chiar vecina ta indeplineste cerintele tale, dar daca nu incerci nu ai cum sa afli.
Iubire perfecta, dragoste perfecta cum vrei sa i spui tu, nu exista...
Iubirea ta nu o sa o intalnesti daca o vezi pe tramvai si i ceri ID de mess... Trebe sa treaca ceva timp sa o cunosti. ( si nu pe mess, sau sms'uri )... Eu m-am combinat cu o fata asa, aiurea. Dupa ce i'am dat liberu ( dupa 2 saptamani ), am inceput sa o iubesc mult, da' nu mai aveam ce face ( orgoliu )... vreo 2 ani am tot suferit dupa fata aia. Apoi m-am combinat tot asa, aiurea...si cu fata asta am peste 1 luna, 2 ani...
Tu, fa cum vrei... te sfatuiesc sa nu te feresti sa intalnesti fete noi, da' nici sa te avantzi din a doua zi, ca eu am patit asa, si am facut'o pe fata sa sufere... ( nu e frumos )...
PS: inainte sa te combini cu o fata, fa'o sa se deschida in fata ta, sa o cunosti mai bine... ( nu gen : ce baieti iti plac, sau ce filme iti plac )