| aaaaaaa1 a întrebat:

Ma place un baiat si eu pe ala il urasc
ce cuvinte sai ii sp ca sa ii jignesc sentimentele?
funda

9 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Spune-i ceva de genu : ma copile nu are rost sa ma placi! eu te urasc lasa-ma in pace nu ai nici o sansa, nada, zero, niciodata asa ca lasa-ma naiba in pace ca iti irosesti timpul degeaba

| KoreaJapan a răspuns:

Si ce iti pasa tie de sentimentele lui? Nu ai cazut pe pamant sa fi neaparat un ingeras. Plus ca ai mentionat ca il urasti. Stiu cum e. Numai idiotii ma plac si tocmai ala la care tin nu este printre ei.

| teodor10 a răspuns:

La naiba cu dragostea asta / el te place, tu îl urăşti. Ce pot să spun... încearcă să îi spui tu nu simţi nimic pentru el, mie dacă mi-ar spune o fata asta nu aş mai încerca nimic...

| Infern0 a răspuns:

Buna.Pararea mea este sa nu-i ranesti sentimentele ca se va simti foarte prost iti zic eu.Si la inrebarea ta raspunsul meu este sa-i zici ca.,, Imi pare rau dar eu nu te plac te rog nu te supara stiu ca tiam ranit sentimmentele scuze. Funda te rog?sad

| Viviannnnnna a răspuns:

I don't want to see stiu prin ce teci...sigh rolling eyes crying...
nici eu nu stiu cum sa ii spun.si ma port cat mai urat cu el rolling on the floor

| xToxicObsession a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie laughing Pai spune-i ceva gen : " Asculta, intelege-ma ca nu te plac. Nu vreau sa-ti ranesc sentimentele dar asta e adevarul. Si crede-ma e mai bine decat sa traiesti o minciuna. Sigur va aparea o fata care va avea acelasi sentimente pentru tine. " chatterbox. laughing Asa am facut eu smug Si a mers :] Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da'i de inteles ca nu are nici o sansa cu uh ca tu cauti alceva ai alte aspirtatii...ia'l usor ca sa nu-l ranesti si ai sa vezi ca o sa se departeze el daca vede ca nu ii impartasesti sentimentele si vede ca ii dai de inteles ca nu esti pentru el si nici el pentru tine bafta! fundabig grin?

| Dianna_9215 a răspuns:

Zii asa :]] : Mai [x] intelege ca nici daca ai fi ultimul baiat de pe pamant tot nu as simti nimic pentru tine :]] Se va simti cam jignit ...sau eu cel putin :]]

| Cstikkk a răspuns:

Pai...Incearca sa ii spui ca ai pe alt cineva si ca nu il placi pe el :d