Pai daca esti pasionata de IT, ai putea face programare. Daca iti plac jocurile, joaca ceva joc fainut(nu stiu ce tip de jocuri iti plac ). Daca iti plac filmele, pai uita-te la ceva filme(asta am eu in plan de Craciun ). Altfel, poti iesi cu prietenii in oras, la un suc, sau intr-un club, ceva.
Citeste o carte, asculta muzica, joaca-te pe calculator, fa curat prin casa, spala vasele, vizioneaza un film sau un documentar, du-te pe afara cu prietenii etc.
Oamenii care se plictisesc sunt plictisitori la randul lor. E simplu, incearca sa ii faci pe cei dinprejur sa zambeasca, iti va ocupa timpul si cu siguranta iti va aduce o mare rasplata.
Daca ai frati / surori, entertain them. Ajuta-ti parintii, asculta-ti prietenii si ajuta-i cu ce au nevoie, fa-i sa rada.
Nu fi egoista sa te chinui sa iesi tu din monotonia ta, poti face asta intr-un mod reciproc.
Asteapta sfarsitul lumii!(sau daca vrei sa nu se termine luymea dule la mayasi inca putina hartie
Deci cred ca azi am "murit" de 2 ori)))
Bine-Inteles
Iti poti suna prieteniii/prietenelee si dati o petrecere,daca esti din vl poate vin si eu daca ma inviti
Suna un prieten, vizioneaza un film horror(ex:the possesion), joaca un joc amuzant, asculta muzica, deseneaza, etc...Sau in caz de plictiseala maxima: Fa curat in camera sau rearanjeaza: carti, filme, haine, etc.