Pai:
Joaca monopoli si vezi cine castiga (carti, dame, sah ori ce vrei)
TV
muzica
danseaza pe melodia preferata ca o diva (mereu ma amuz la asta)
fa-ti poze
roboti
fa-ti un milkshake, limonada sau orice ai chef
da-te peste cap in pat imi place asta
filmeaza-te: fa un tur al casei sau alege niste jucarii si prefate ca ai o emisiune de tv si faceti glume
uitat-e ce ai prin gunoi (optional)
daca ai un animal, spioneaza-l ex: timp de o ora scrie untr-un carnetel ce face unde merge cine stie poate descoperi ceva ce niciodata nu ai stiut despre el (merge si cu un membru al familiei)
comenteaza reclamele de la tv
picteaza o cana sau farfurie dar cu degetele (fac asta in fiecare seara) apoi daca ai mainile pline de vopsea pune-ti amprenta pe o foaie
imita o celebritate care-ti place
Ehhh nu mai am idei.
Hei! raspunde la intrebari pe TPU,citeste,uita-te la filmulete amuzante pe yutube,dormi,asculta muzica,deseneaza,stai pe mess,vorbeste la telefon,fa-ti poze,mai alearga si tu putin,uita-te la televizor sau la un film,joaca-te volei, tenis, mergi la mare:X:X. Sper ca te-am ajutat!
Daca vrei si daca te pricepi iti poti face un blog.
pictezi ceva,canti,mergi la antrenamente(tenis,handbal,volei,baschet),mergi la piscina,cinema,la un film 3D sau cu efecte speciale,iesi in parc/oras cu prietenii,la un suc,o pizza,iesi cu rolele,bicicleta,citesti reviste,te uiti la TV,vb pe mess
Citeste o carte, fa o plimbare...sau te poti uita la tv, te poti juca pe calc, sper ca ti-am fost de folos.
Vrei sa joci dota si nu sti cum? intra pe www.joaca-dota.blogspot.com iar aici vei afla tot ce vrei despre acest joc(glume , bancuri, link-uri de download, servere, topuri, etc.)