| liiaa a întrebat:

Ma plictisesc ce sa facc?

Răspuns Câştigător
| SimonneBX a răspuns:

Pai:
Joaca monopoli si vezi cine castiga (carti, dame, sah ori ce vrei)
TV
muzica
danseaza pe melodia preferata ca o diva (mereu ma amuz la asta)
fa-ti poze
roboti
fa-ti un milkshake, limonada sau orice ai chef
da-te peste cap in pat imi place asta
filmeaza-te: fa un tur al casei sau alege niste jucarii si prefate ca ai o emisiune de tv si faceti glume
uitat-e ce ai prin gunoi (optional)
daca ai un animal, spioneaza-l ex: timp de o ora scrie untr-un carnetel ce face unde merge cine stie poate descoperi ceva ce niciodata nu ai stiut despre elhee hee (merge si cu un membru al familiei)
comenteaza reclamele de la tv laughing
picteaza o cana sau farfurie dar cu degetele (fac asta in fiecare seara) apoi daca ai mainile pline de vopsea pune-ti amprenta pe o foaie big grin
imita o celebritate care-ti place
Ehhh nu mai am idei.

5 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Hei! raspunde la intrebari pe TPU,citeste,uita-te la filmulete amuzante pe yutube,dormi,asculta muzica,deseneaza,stai pe mess,vorbeste la telefon,fa-ti poze,mai alearga si tu putin,uita-te la televizor sau la un film,joaca-te volei, tenis, mergi la mare:X:X. Sper ca te-am ajutat!

| Blackwoman27 a răspuns:

Daca vrei si daca te pricepi iti poti face un blog.
pictezi ceva,canti,mergi la antrenamente(tenis,handbal,volei,baschet),mergi la piscina,cinema,la un film 3D sau cu efecte speciale,iesi in parc/oras cu prietenii,la un suc,o pizza,iesi cu rolele,bicicleta,citesti reviste,te uiti la TV,vb pe mess

| Danyel a răspuns:

Mergi la un joc pe afara.

| candygirl7 a răspuns:

Citeste o carte, fa o plimbare...sau te poti uita la tv, te poti juca pe calc, sper ca ti-am fost de folos.

| DauSiFug a răspuns:

Vrei sa joci dota si nu sti cum? intra pe www.joaca-dota.blogspot.com iar aici vei afla tot ce vrei despre acest joc(glume , bancuri, link-uri de download, servere, topuri, etc.)

Întrebări similare