| emilenescu a întrebat:

Ma plictisesc... ziceti-mi si mie ce nu va place, de exemplu mie nu imi place sa fac baie cand e foarte cald in baie si sa mananc chipsuri calde (dupa ce stau vreo 2 zile intr-o camera unde este foarte cald)

Răspuns Câştigător
| Parmalat a răspuns:

Nu-mi place cand pica netul. Nu-mi place cand se intrerupe curentul electric (fiindca pica netul), nu-mi place ultima shaorma care ramane pe batzul ala de la aparat (mereu iau shaorma numai daca s-a consumat carnea de pe batz maxim pana la jumate), nu-mi place sa stau la coada, nu-mi place cand lucruri care trebuie sa mearga imediat merg greu, nu-mi place cand nu-mi ies previziunile financiare, nu-mi plac restaurantele care nu gatesc cu ingrediente de cea mai buna calitate, nu-mi place ciocolata ieftina etc...

2 răspunsuri:
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Tu chiar ai lipsa de ocupatie...
Nu imi plac manelele, oamenii ludarosi care se cred cei mai importanti si "valorosi"(dupa cum se auto-denumesc ei) de pe pamant. Ei se cred printi si printese, regi si regine, pe cand de fapt sunt doar niste oameni (a)normali. Urasc comportamentul de manelist.
Nu imi place fotbalul, dar nu am nimic impotriva lui.Fotbalul este un subiect foarte plictisitor pentru mine...Sunt in zodia balanta (eleganta, feminina) si nu mi se ppotriveste acest sport.Si ca tot am intrat in subiectul acesta de "sport", nu imi place sa imi risc viata/sanatatea pentru diferite sporturi. Ce conteaza ca echipa mea pieerde mingea? Sanatatea este pe locul I pentru mine.
nu imi place mancarea fast-food.Chiar nu imi place!
Nu imi place sa trec indiferenta si, stiind ca pot sa ajut, sa nu o fac.

Mai sunt cateva lucuri care nu imi plac, dar eu in general nici vreau sa le obseerv deorece ma bucur de tot ce este in jurul meu de viata mea.

| Dannyjj a răspuns:

Pai iti zic lucrurile care imi plac? Ca-s mai putine rolling on the floor glumeam
Nu imi plac oamenii:
-care te vorbesc pe la spate,
-care lovesc pe la spate,
-care dau si fug,
-care te lovesc cand esti cazut,
-care se lipesc de tine cand o duci bine dar cand ai cazut te parasesc sau se ascund de tine.
-Nu imi place cand raman fara net.
-Nu imi place sa circul in autobuze sau tramvaie pline.
-Nu imi place ziua de Luni(pentru ca incepe saptamana din nou, din nou la lucru, mai ales dupa un week-end petrecut la munte cat de nasol poate sa fie).