| AsU_2581 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Ce sa'i mai zic la fosta mea pretena sa ma lase in pace.ma dispera nu stiu ce sa mai fac. i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu ea da nu intelege.nu pot s'o injur sau ceva de genu asta ca nu pot.alceva ce as putea face?

13 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

Iesi cu alta fata, si fi sigur ca te intalnesti cu ea.

| dany4 a răspuns:

Am patit si eu asa ceva, eu zic ca cel mai bine e sa o ignori, nu i raspunde la telefon si o sa se sature sa te caute si o sa si dea seama ca tu o mai vrei

| tarziu a răspuns:

Da'i timp. O fi in stare de soc saraca, eventual iesi si tu cu alta/altele sa vada ca e gata treaba si nu are sens sa te streseze

| eeeeeeeeee a răspuns:

Zi-i ca esti gay.sau ca a dat ciomu peste tine.sau ca ai sifilis.ar trebui sa mearga macar una.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Sau ca ai pierdut zgarda de la gat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invit-o odata undeva dar ai grija sa para totul sincer si inainte de a face dragoste ii spui printre suspinuri ca ai fost diagnosticat hiv poitiv. Efect garantat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii nesimțit!
Invit-o într-un restaurant scump, foarte scump, comandă mâncare în valoarea de câteva sute de lei, mănâncă/bea/minte-o frumos și când te prefaci că te duci la baie, o iei la fugă făcând-o pe ea să plătească. Efect mai garantat de atât...

| Butsilee a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon thinking pune politia pe ea rolling on the floor glumesc thinking toate ideile de mai jos sunt bunewinking chiar excelente laughing Inseamna ca te-a iubit multbatting eyelashes sau doar e nebuna dupa tine laughing

| elena a răspuns:

Interesant ar fi, sa stiu ce i-ai facut, de ea nu vrea, sa te lase, sa-ti vezi de drumul tau. Nu ti se pare ca o face din rautate, egoism, gelozie?
Sfatul meu: inchide toate liniile de comunicare cu ea, fii diplomat, fii educat, manierat, cu bunatate si bunavointa, mai bine spus, ocoleste-o, sigur vei reusi, iar ea va renunta. Iti dai seama ca acest sfat ti-l da o femeie?

| Barajag a răspuns:

Vorbindu-i urat, nu faci decat sa fi vazut un baiat rau, insa ii poti explica ca nu se mai poate continua relatia din cauza ca tu nu o mai placi, fi sincer atata tot si vei vedea ca se vor rezolva toate.Bafta cu urmatoarea!big grin

| LoveMusic a răspuns:

Pentru inceput. poarta o discutie calma cu ea, fa`o sa inteleaga ca nu o mai vrei. Spune-i ca relatia dintre voi doi nu merge si crezi ca ar trebui sa pui punct. Spune-i ca sunt si alti baieti pe lumea asta.Sau daca nu merge, atunci iesi cu alta fata pur si simplu si poarta-te ca un prieteni cu ex-iubita care nu intelege ca nu o vrei. Daca nici asa nu intelege, ignor`o. Poate va fi mai bine pentru amandoi. Daca ti-am fost de folos, astept fundita big grinbig grin Succes! Sper sa reusesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti lantul jos, o sa fie dezamagita si te va lasa.

| d3nissa a răspuns:

In aceeasi situatie sunt eu acumlaughing

Eu nu il mai bag in seama chiar daca invatam la accelasi liceu si suntem si vecini de blocbig grin

u pana la urma ce ai facut? zi-mi si mie plsbig grin

eu zic, ca indiferenta doare foarte tare