Am patit si eu asa ceva, eu zic ca cel mai bine e sa o ignori, nu i raspunde la telefon si o sa se sature sa te caute si o sa si dea seama ca tu o mai vrei
Da'i timp. O fi in stare de soc saraca, eventual iesi si tu cu alta/altele sa vada ca e gata treaba si nu are sens sa te streseze
Zi-i ca esti gay.sau ca a dat ciomu peste tine.sau ca ai sifilis.ar trebui sa mearga macar una.
Schimba-ti numarul de telefon pune politia pe ea glumesc toate ideile de mai jos sunt bune chiar excelente Inseamna ca te-a iubit mult sau doar e nebuna dupa tine
Interesant ar fi, sa stiu ce i-ai facut, de ea nu vrea, sa te lase, sa-ti vezi de drumul tau. Nu ti se pare ca o face din rautate, egoism, gelozie?
Sfatul meu: inchide toate liniile de comunicare cu ea, fii diplomat, fii educat, manierat, cu bunatate si bunavointa, mai bine spus, ocoleste-o, sigur vei reusi, iar ea va renunta. Iti dai seama ca acest sfat ti-l da o femeie?
Vorbindu-i urat, nu faci decat sa fi vazut un baiat rau, insa ii poti explica ca nu se mai poate continua relatia din cauza ca tu nu o mai placi, fi sincer atata tot si vei vedea ca se vor rezolva toate.Bafta cu urmatoarea!
Pentru inceput. poarta o discutie calma cu ea, fa`o sa inteleaga ca nu o mai vrei. Spune-i ca relatia dintre voi doi nu merge si crezi ca ar trebui sa pui punct. Spune-i ca sunt si alti baieti pe lumea asta.Sau daca nu merge, atunci iesi cu alta fata pur si simplu si poarta-te ca un prieteni cu ex-iubita care nu intelege ca nu o vrei. Daca nici asa nu intelege, ignor`o. Poate va fi mai bine pentru amandoi. Daca ti-am fost de folos, astept fundita Succes! Sper sa reusesti!
In aceeasi situatie sunt eu acum
Eu nu il mai bag in seama chiar daca invatam la accelasi liceu si suntem si vecini de bloc
u pana la urma ce ai facut? zi-mi si mie pls
eu zic, ca indiferenta doare foarte tare