Un dinozaur sau un hipopotam, daca intrii la ei pe site trebuie sa colorezi aia si apare ce e, mi-a spus cineva ca dupa ce a desenat a iesit una din alea 2 numai stiu sigur care
Duaaa. m`a exasperat si pe mine reclama aia [ stupida, din punctul meu de vedere]. Pai e ceva pentru copii, ca ziceau ca cica se va afla surpriza respectiva in nu stiu ce parc, unde trebuie sa fie prezenti copiii. habar nu am
poate strang copiii acolo ca sa ii anunte ca in sfarsit le taie Boc alocatiile)))))
O prajitura pufoasa, pufoasa, cu un rand de crema de vanilie, unu` de ciocolata, la mijloc frishca, si deasupra glazuuraa cu felii de banane si sirop de caramel =p~.
Nu stiu de ce, dar de la un timp numa` la mancare`mi sta capu`. Si prevad o surpriza a toamnei dinasta de la kinder, poiana, milka, din astea.
@Bizzare.Asa este. parca. i iarna. mie frig si in casa trebuie sa deschidem caloriferele
@Miss Goldy. da e si logic. da eu nici nu m.am apucat sa le fac pe acelea din vacanta
@Julyssa... Da si eu as' visa la asa ceva.yummy mi.ai facut pofta.merg sa o zapacesc pe mama sa imi faca ceva d0lce :X
Prima data nu intelegeam nimic din reclama aia
Dar dupa cum suna. probabil e vorba de ceva nou de la milka.arome noi de ciocolata
Yurisa întreabă: