Incearca, dupa ce salvezi poza sa dai rename si sa ii schimbi extensia in jpg. Vezi daca merge asa.
Am incercat si eu... dar cred ca cea mai usoara solutie e sa faci o captura de ecran (apesi pe butonul Print Screen de la tastatura) si deschizi Paint-ul din Windows si dai Ctrl V si iti apare tot ecranul. Apoi salvezi in jpg pe comp iar mai apoi cu un program de vizualizare a pozelor (AcdSee, etc) decupezi doar poza respectiva si o salvezi... sper sa-ti fie de folos.
Of, toate pozele care-ti apar in pagina, mai intii sint salvate in calculator. Abia pe urma iti sint afisate.
Le gasesti in Temporary Internet Files. Poti sa le copiezi direct de acolo, asa scapi de protectia pe care si-o pun unii sa nu copiezi nimic de pe pagina lor. Daca poza este mica si are link spre o poza mai mare, dai click pe link si dupa ce incarca si poza cu rez mare, o copiezi tot din Temporary Internet Files.
Sal! Yo am vazut pe Heyo.ro ca au o optiune de back-up hi5. ti le descarca usor. Mie mi s-a parut foarte fain: http://www.heyo.ro/hi5-backup.html
Deschide pagina de hi5 cu Firefox Apoi FILE>>>> SAVE PAGE AS>>>> (alege desktop). Apoi pe desktop vei vedea o pagina web si un folder.In acel folder... orientezi dupa "SIZE" si o sa gasesti poza dorita... pe care CUT/COPY si PASTE in alt folder. Dupa care schimbi poza in hi5 si repeti procedura. Astfel o sa descarci poza la marimea ei uplodata. Ce am citit mai jos cu captura de ecran.numai copii se gandesc asa.
Cea mai uşoară metodă este aceasta:
1. Clic dreapta pe poza mică a celei care se doreşte salvată
2. Clic View Image
3. La URL se modifică [...]-01.jpg cu [...]-02.jpg
4. Se apasă Enter
5. Clic Save Image As