Sunt total de acord cu tine.Dar la ei cu cat se fac mai mult de ras si cu cat arata mai mult cat sunt de inculti, li se face mai multa publicitate.Sincer,mai bine m-as uita la bec decat sa deschid TV-ul si sa vad niste pitipoance care vai de capu' lor sau niste, draga Doamne niste mosnegi care se cred milonari obsedati de publicitate si alte chestii.Nu imi vine sa cred ca programele romanesti,in loc sa difuzeze niste emisiuni interesante,difuzeaza, intr-un singur cuvint, prostia.
Pentru ca fac audienta, si crezi ca oamenii sunt cu ceva mai presus fata de cei ce apar pe sticla, daca se uita?
Unde exista cerere, exista si oferta.
Asta nu e mare chestie, mai grav e ca un taran cu 4 clase ajunge presedinte.Pentru ca noi le facem audienta, Romania e plina de tarani inculti cu 4 clase care... nu au cum sa se uite la persoane mai inteligente pentru ca se vor simti retardati.Sa traiti bine!
Fiindca asta este Romania, si esti clasificat dupa marimea portofelului, si probabil ca prostia se cumpara/vinde f bine in romania.cum crezi ca ajung toate curvele/incultele la tv? au supt si ele *** la unu mai important in schimbul unei aparitii la tv la o emisiune de succes.nu iti trebuie faculte sa stii sa sugi ***, asta stie orice inculta sa faca.
Pai pentru ca ciobani aia de patroni de la diferite canale aduc fraieri de astia sa vorbeasca acolo o zi intreaga numa pentru audienta frate