Nici eu nu mai am rabdare, zic intr-una "Vreau la mare!"
Eu ma duc la mare pe 21 iulie, seara la 2 noaptea .
Asculta o melodie mai vesela [gen Inna - Hot, Paula Seling - playing with fire], vorbeste cu parintii tai despre mare, iesi cu familia sau cu prietenii si plimbati-va, iesi cu rolele, stai la calculator, la TV, adu-ti aminte lucrurile despre mare, poti chiar sa vorbesti cu mine pe mess despre mare , daca vrei cere-mi id-ul prin mesaj privat .
Da. Am multe amintiri.
- Pai, imi luasem salba dináia cu banuti si mi-am pus-o cand plecam la plaja si eu coboram scariel de la hotel si mi-a alunecat salba de pe mine si eu m-am impiedicat si bang .
- Eram pe plaja si o femeie avea prosop ca alu'maica-mea si eu mereu le incurcam si odata m-am dus la femeie si am zis "Mami, vreau kebab".
- Cand eram mai micuta in jur de 7 ani asa uram algele acelea, ziceam ca m-a tras in apa cand mi se prind de picior si mi-am luat-o eu de pe piciro o alga si am aruncat-o si a aterizat in capul unei femei batrane.
- Eram pe terasa[restaurantul hotelului] si am vrut sa-l strig pe cainele prietenelei mele [ea sta la vila] si in loc sa-l stric "Piky"l-am strigat "Pipi" si m-a auzit toata lumea .
Pa, pa. >
yellowbubbles întreabă: