| MrsBrunetzyka a întrebat:

Mai cand un user are nevoie de ajutor de ce primeste raspunsuri putine? Cand acel user chiar are nevoie de ajutor, de un sfat, orice, intrebarea lui este ocolita!, dar cand vine vorba de o intrebare precum : m-am masturbat cu becul, pot pati ceva"? atunci tot raspund chiar daca sunt luati la misto! de ce?!?

Răspuns Câştigător
| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Nu se raspunde la acele feluri de intrabari pentru ca:
1. Poate pentru ca useri nu au trecut prin situatii de genul si nu stiu ce sfat sa dea sau pur si simplu nu gasesc rezolvare. straight face
2. Poate nu se mai gaseste intrebarea.
3. Poate pentru ca siteul este plin de cei cu intrebarile cum ai spus si tu ''m-am masturbat cu becul laughing '' iar ceilalti nu mai intra fiindca s-au saturat de astfel de intrebari.

Se raspunde mai mult la intrebarile de genul acela pentru ca:
1. Poate pentru ca asa este genul nostru... Ajutam pe cine nu trebuie pe cei care irosesc intrebarile de dragul de a le pune
2. Poate din orgoliu straight face
Cam atat am avut de spus wave

3 răspunsuri:
| uncontdestuldenasol a răspuns:

Pt ca suntem romanihappyPt ca e mai usor sa ne batem joc decat sa gasim o posibila solutie.Eh, astia suntem noi, desi uneori nu imi pare rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ...de treci codri. da? chiar te-ai masturbat cu becul? trebuie sa ne vaccinam? ca sa nu ne masTurbam si noi? vaccin antirabic? doaaamne. da ce becul musca?

| Melissa_4345 a răspuns:

Daca imi da fundita raspund, daca nu nuwinking