| Raamonikaa a întrebat:

Mai citeste cineva vreo carte? Daca da, ce anume cititi?

Răspuns Câştigător
| Piscotel a răspuns:

Eu citesc tot ce-mi pica in mana cand am timp...de la Harry Potter pana la Moartea Ceausestilor.
Ultima carte pe care am citit-o a fost "In cautarea timpului pierdut"- Marcel Proust

12 răspunsuri:
| AlabalaAnonim a răspuns:

Eu personal mai citesc "Legiunea blestematilor" si toate cartiile Harry Potter, sunt de abia la prima dar incet incet avansez laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carti bisericesti, fac bine la corason

| PrecioussGirl a răspuns:

Daa citeesscc :X
jurnalele lui stefan (cu revista bravo)
jurnalele vampirilor
twilight
bestia
love struck
si as mai vrea: sange albastru, academia vampirilor etc.

| claudiua a răspuns:

Da.Imi place foarte mult sa citesc o carte buna decat sa ma uit la un film.Pai acum citesc,,Robinson Crusoe,, de Daniel Defoae, am mai citit,,Mara,,,,, Sebastian Darke,,,, 2 ani de vacanta,,,, Vulcanul de aur,, si multe altele, dar acestea au fost cele mai recente.
P.S Am 13 ani de acea citesc astfel de carti.
Tu citesti?

| blueberry05 a răspuns:

Da se mai si citeste, eu ieri am terminat de citit ''Fiica alchimistului'' de Katerine McMahon.

| rrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Idiotul

| AmandytaErhan a răspuns:

Buna scumpa, eu anul asta, spre surprinderea mea am citit 9 carti. cu toate ca sunt pu copii imi place colectia goosebumps de r.l. stine,, cartile care iti dau fiori'' sunt niste carti de groaza super. si am citit vara asta 2 romane dealu alexandr beleaev,,capul profesorului dowell'' si,,omul amfibie'' poate ai privit filmele dar in orice caz nu poti sa mori pan nu le citesti

astea mi-au placut cel mai mult pe langa asta am mai citit,,interviu cu un vampir" sau cum se mai numea ca am luat-o de la biblioteca si nu tin minte este despre un vampir care povesteste despre el si vampiri, e tot interesanta dar nu-i tip,, jurnalele vampirilor" am mai citit,, omul invizibil'' care tot nu poti muri pan nul citesti

succese scumpa

Harry Poter, Zanele Nazdravane, Jules Verne-Insula misterioasa, Fabule, carti recoandate, Pintalnii calatori, G G Marquez - Un veac de singuratate, Tratat de descompunere, Emil Cioran, Sadoveanu - Baltagul, Ioan Petru Culianu - Pergamentul diafan, GG Marquez, Toamna patriarhului, Umberto Ecco - Numele trandafirului, sufocare de chuck palahniuk, Mario Vargas Llosa - Conversatie la Catedrala, Mateiu Caragiale - Craii de curte veche, Zbor in bataia sagetii, Erich Maria Remarque - Pe Frontul de Vest nimic nou, Vampiratii, Ferma Animalelor.
Aici sunt carti din top 10, citite, care le voi citi, care le citesc si care imi par interesante. Succes.

| Alinutaaaalina a răspuns:

Jar,de Liviu Rebreanu.

| Sorana087 a răspuns:

Da mai citesc...imi plac mult cele scrise de Mircea Eliade cum ar fi Maytrei, Domnisoara Christina, Dragostea nu moare sau cea scrisa de Sandra Brown:Tu esti tatal copilului meu daca iti plac cele de dragoste.sau Gazda de stephanie mayerlove struck

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Momentan citesc Morometii happy

| bendis92 a răspuns:

Mi-am propus anul acesta sa devorez toate cartile Agathei Christie. momentan citesc "Crimele A.B.C."

Întrebări similare