| Bianca_4346 a întrebat:

Mai copii, voi cand mergeati in tabere, excursii cu clasa, etc, etc, ce farse le faceati colegilor? hai sa vad cat de inventivi erati...

Răspuns Câştigător
| RamonaMn a răspuns:

Pe baieti ii machiam in culori cat mai stridente laughing, le puneam sare in EXCES, in mancare laughing, puneam o galeata dimineata de apa pe usa legata de o sfoara.Lasam usa intre-deschisa si cand se trezeau colegii trageam de sfoara [e veche dar inca functioneaza rolling on the floor], pasta de dinti in papuci, bateam in pereti ca sa'i speriem devil si multe altele.Nu-mi mai amintesc prea multe pentru ca anii si-au pus amprenta pe memoria mea. sad

17 răspunsuri:
| aneta a răspuns:

Pasta de dinti pe clanta, sare in napolitane si apa minerala, i-am pacalit k au o insecta mare in camera(si au si crezutlaughing), si le-am ascuns baietilor hainele.laughing

| buburuzAndreea a răspuns:

Am auzit de o farsa, dar n-am incercat. Daca cineva doarme dus ii bagi mana in apa calduta si o lasi un timp, iar somnorosul va face pisu pe el in somn.hee hee Tare as vrea sa vad si eu!

| littlesunshine a răspuns:

Hahahahalaughing muhahahahlaughing
Untura pe telefonul mobil. Crema de ghete IN cizme. Ruj pe fata. Goleam tubului de pasta de dinti apoi puneam mustar. laughing Pietre in ghiozdan.

| Ys a răspuns:

Cand dormeau lea puneam pe fata pasta de dintihee hee
si le puneam si in adidas...sau aveam 2 pahare una cu apa si cealalta goala si cand dormea rasturnam paharul cu apa in cealant pahar si faceam asa de multe ori si in timp ce faceam asta ziceam in soapta pisate k vine trenul si rasturnam apa dintr-un pahar in celalalt si tot asa pana la urama a reusit sa se pise acea persoana in timp ce dormeahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii dadeam cu crema pe mana si-i gadilam pe fata.se manjeau singuri. sau cand dormeau mai adanc, mergeam si spuneam...salta capul sa-ti iau perna.stii ce docili erau? cai lasam pe toti fara perne.la paturi suprapuse faceam trasura. legam o cana cu apa de tablia celui de sus in dreptul fetei celui de jos. un capat de toarta, si celalalt trecut pe dupa tabla patului si inconjurat in jurul gurii canii, dupa aia rasucit.cand ii dai drumul cana se invarte si un capat se slabeste aceasta se rastoarna peste fata respectivului dar ramane atarnata fiind legata de toarta.si pana se invarte cana ai timp sa dispari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Farse originale:
1 puneam bondari ametiti in chiloti;
2 pungi cu apa sub perne;
3 praf de scarpinat pe hartia igienica;
4 pe hartia igienica mai puneam si un fel de praf cre colorau tot ce era ud, faceau caca rosu si se speriau,
5 poanta cea mai nasoala: sticla pisata in maieu. IN MEMORIAM BIETII COPIII crying. NU va temeti nu a murit nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu un prieten am intrat in camera profei si am manjit totul cu ketchup. Apoi am luat un cutit de la bucatarie, l-am manjit pe colegul meu cu ketchup si pe mine si cand a intrat profesoara...:am luat cutitul si am fugit plin de "sange" cu cutitul dupa ea. N-a mai iesit din camera vreo 2 zile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prinde gandaci si punele in papuci sau mai bine intre gaine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prinde gandaci si punele in papuci sau mai bine intre gaine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic cand ma intorc din tabara ce farse sau facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cati ani ai Ramona?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand face cineva dus ascunzi toate hainele chiar si cele din geamantan si si chilotii si apoi vzi cum o sa caute ca desperatu/a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am schimbat samponul colegei cu ketchup si s-a spalat cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| ryseandmiz a răspuns:

Eu o sa merg luna viitoare si s-ar putea sa-i machiem pe fata si sa la parfumam camera

| andrei1 a răspuns:

Cand o fata facea baie, un coleg de al meu a pus un sapun ud pe jos. dupa ce a iesit de la baie am auzit de pe hol cum a cazut.

Întrebări similare