Evident.nu doar de una, ci cat mai multe facultati+master+doctorat(daca esti in stare),
De facultate este mare nevoie daca esti capabil s-o faci studiind si nu cumparand o diploma. Mira
Desigur.este greu sa iti gasesti de munk si cu facultate, dar cum crezi ca e fara?
poate numai copiii de bani gata carora parintii le fac toate mofturile nu au nevoie, sau poate si ei o fac numai sa se laude
Stii cum se spune: Poti sa inveti pana nu mai poti, ca de murit tot prost mori.
Deci da, de plictiseala si in lipsa de alta ocupatie, poti sa-ti omori timpul facand o facultate.
Eu nu vad utilitatea de a pierde ani buni dintr-o viata si asa foarte scurta tocindu-ti coatele pe bancile scolii.
Dupa parerea mea, daca-ti place fa-o, daca nu las-o naibii.
Da. Din ce in ce mai mult. Din pacate nu pentru ca inveti mare lucru, ci pentru ca multi deja o au.
DA E NEVOIE E OAMENI CU FACULTATE. NU E NEVOIE CA TOATA LUMEA SA FACA O FACULTATE. E PLINA LUMEA DE DIPLOME
Toti fratii mei cu diplome la istoie, fizica-chimie, informatica si au ajuns sa lucreze in alte domenii dupa unele cursuri de klificare si nu in urma unor proaste decizii cand si-au ales domeniul de inscriere la facultate ci din kuza salariilor tot mai proaste, iar eu fara diploma de facultate castig cat ei din contractele din strainatate de facultatea nu mai e nevoie dar de o diploma de facultate este nevoie dar, sunt si exceptii
DaciaRomania întreabă: