| xlmpq a întrebat:

Mai e o saptamana pana la Paste.Parca acu o saptamana era craciunu, revelionu, nu vi se pare ca trece cap repede timpul? happy

14 răspunsuri:
| onny_5930 a răspuns:

Ba da chiar trece foarte repede timpul happyhappyhappy

| GodBlessYou a răspuns:

Nu, ti se pare tie. Te asigur ziua tot 24 de ore are.

| andreii2 a răspuns:

Ai dreptate.Parca anii trec din ce in ce mai repede.De luni nu mai vorbesc.Asa cum ai spus si tu :"Parca acu o saptamana era craciunul."
Daca as putea, as da timpul inapoi si sa fiu din nou la gradinita.Sa ma bucur inca o data de copilariebig grin

| RedBullÎmiDăAaaripi a răspuns:

Daaaa! a trecut prea repede timpul!crying

| LuS[z] a răspuns:

Da timpul trece repede daca il pierzi degeaba sau faci prea multe si ti se pare ca nu ai timp.Asta e.Nu avem ce sa facem decat sa ne adaptam

| AGGA a răspuns:

Citeam intrebare ta si ma gandeam in paralel *pastele imediat e aici si ziua mea la fel, nu-mi vine sa cred ca fac 19 ani, woow cand a trecut atata timp fara sa-mi dau seama.Parca anul' trecut am terminat cu examenele si acum bacu, chiar ca timpul trece repede si asta probabil din cauza ca avem noi grija sa il ocupam cu fel de fel de activitati unele importante, altele mai putin importante incat timpul trece fara noi si sunteam prea obisniuiti sa alergam dupa nevoi incat nici nu realizam cat de repede trece viata. Mi-a placut intrebarea ta pentru ca mi-a dat de gandit.happyNumai bine si sarbatori faine.happytongue

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu. Sunt vreo 7 luni de cand eu tot astept vara si nu mai vine. laughing

| emy a răspuns:

Ba da, trece foarte bine.Chiar s-a spus la televizor ca oamenii percep ziua ca fiind de 16 ore si nu 24, cat are ea de fapt.Si asta se intampla din cauza ca oamenii sunt prea preocupati de problemele cotidiene, prea stresati de ele, si nu realizeaza ca trece timpul.In plus, unii asteapta sa treaca timpul mai repede ca sa-si rezolve unele probleme, fara sa se gandeasca ca de la ei trece.Asta e viata de Romania!

| cucalic a răspuns:

Timpul trece foarte repede, ma uit la mine anul trecut eram insarcinata si acum fetita mea are 10 luni

| ImmortalQueen a răspuns:

Ba da...si mie mi se pare ca trece foarte repede timpulsad

| curios_3782 a răspuns:

Asa e trece cam repede laughing

| Flav a răspuns:

Intrebarea ar fi, ati facut ceva benefic in timpul asta? Timpul trece, omul se schimba, marea ramane in loc. Si, tot o frunza cazuta pe pamant ramanem.

| Anonimusss a răspuns:

Anul acesta probabil a trecut mai repede...pentru ca e mai devreme pastele... oricum timpul trece repede

| Razvan a răspuns:

Asa e.Imbatranim.Era si timpulhee hee

Întrebări similare