| andreutz a întrebat:

Mai este cineva pasionat pe aici de drumetii pe munte? daca da, pe unde ati fost in ultimul timp? si ce traseu montan vi s-a parut mai spectaculos?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da... eu sunt pasionata de munte... Doar ca pana in urma cu cativa ani am fost numai la mare happy Dar ma laud ca nu am mai fost la mare de... 7 ani la mare... si nu mi-a dor...
Pe unde am fost in ultimul timp... Pai... weekend-ul trecut am fost in Fagaras... Din porumbacu de sus pana la cabana negoiu... Am facut 8 ore de la cariera pana sus... Am facut tiroliana si rapel... A fost foarte fain...
Si am mai fost acum vreo luna in Retezat... care m-i s-a parut foarte fain si am zis ca vreau sa-l vad si pe vara... Am fost cazati la cabana pietrele si am urcat pana la gentiana si putin pe creasta... Dar a fost o vreme aiurea... multa zapada... viscol... frig... In fagaras in schimb a fost vreme foarte faina.

2 răspunsuri:
| sigmanet a răspuns:

Depinde de experienta ta.
Poti incerca Jepii Mari, pe urma Jepii Mici (obligatoriu in ordinea asta), sau in Fagaras "la lanturi" dar mai incolo, sa se incalzeasca.

| irynna a răspuns:

Imi plac foarte mult drumetiile la munte, de fapt as calatori prin toata tara, nu prea am explorat multe trasee montane. ultima data am fost la predeal cu facultatea si mi-a placut foarte mult(am fost in practica).si era prin aprilie-mai