| MademoiselleV a întrebat:

Mai găsiţi ceva bun la televizor? Un program bun, un film frumos... Înafară de emisiuni mondene, despre tot felul de porcării şi filme violente, nimic... Rar când mai difuzează un film ca lumea. Voi la ce vă uitaţi?

Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Sincer, prefer sa nu ma uit deloc. Daca vreau sa caut ceva, un film, o emisiune serioasa, prefer sa folosesc netul. Pentru ca din aceleasi motive pe care le-ai insirat si tu, atunci cand vreau sa ma uit la TV cel putin 30 minute doar schimb canalele. Pentru ca in ziua de azi nu mai gasesti ceva frumos si educativ la Tv!straight face

3 răspunsuri:
| RainUmbrella a răspuns:

Asta se intampla deoarece e vara si toata lumea e in vacanta. Si eu prefer tot netul. Pana acum m-am uitat la Twilight, Twilight- New Moon, Twilight - Eclipse si The Vampire Diaries ambele sezoane si chiar mi-au placut!

| T3qUyLa a răspuns:

Incearca Canan-destin furat pe Antena 1 de la 22:15-23:15 de luni pana joi sau Anatomia lui Grey pe TVR 1 de la 23:00 2 ep pana la 00:40 e foarte interesantwinking

| StefanKojo a răspuns:

Boomerang(Cartoon Network in engleza mai pe romaneste). Ne aduce aminte de cand eram mai pitici(cand era Cartoon Network in engleza la TV, nu panarama asta in romana) si ne-am pus baza invatarii limbii engleze.