Cami ai vreun link ceva? chiar sunt curios de stirea asta; sper sa fie totusi un zvon
Eu nu am fost fana Michael Jackson au fost doar cateva melodii, cele care l-au facut celebru, care mi-au placut si le mai ascult din cand in cand.
Nu as face asa ceva nici pentru cel mai bun prieten al meu, as ramane in viata ca sa ii pastrez amintirea vie in memoria celor din jur.
Salutare! Groaznic. Lumea a luat-o razna si acesta este abia inceputul din pacate. Insa trebuie sa avem rabdare. DUMNEZEU ne-a dat viata si NUMAI EL are dreptul sa ne-o ia! Sinuciderea este un mare pacat, la fel si sa ai idoli in care sa crezi! Sa-l respecti si sa-l apreciezi pe un artist este altceva. Bunul Dumnezeu sa ne ierte pe toti, cu voia lui, pentru toate pacatele noastre
Prima data am citit idiotul.Nu as merge pana acolo.Ca sa te sinucizi trebuie sa crezi ca nu mai ai scop in viata, sincer... m-as sinucide numai pentru sora mea. Oare de ce or fi facut asta? Aia sunt nimeni pe langa el...chiar asa mult il iubeau?
Nu m-as sinucide pentru idolul meu, dar as suferi enorm daca ar avea o soarta asemanatoare.nu stiu ce sa zic de acei fani.imi pare rau ca au ajuns asa departe pana in punctul de a-si lua viata dupa pierderea idolului.
Nu, niciodata.Decat sa te sinucizi atunci cand idolul ti-a murit mai bine te gandesti ca nici un om nu ar merita sa te sinugizi, deoarece viata e un lucru sfant ce ti-a fost dat si nu e bine sa o irosesti pentru nimic sau pentru nimeni.Eu nu as merge asa de departe pentru idolul meu.
Si eu sun fam M. j, dar pana sa te sinucizi... da-o in colo de treaba, parca ce rezolvi?
Adica daca idolul meu ar muri sa ma omor si eu? Fii serioasa...Asi plange dupa el poate, dar in niciun caz sa ma sinucid...Nu-s nebuna...
Tu pe langa Michael Jackson nici nu existi.///de el in negura vremii se va vorbi ca a lasat ceva in urma, dar tu?///?
Nu.Nu as face niciodata asa ceva. Mi se pare prea exagerat.Sa-ti iei viata pentru un om pe care la urma urmei nu l-ai cunoscut niciodata.
Cea mai mare prostie sa te sinucizi pentru cineva. Nici IEHOVA nu cere asa ceva el ti-a dat viata dar nu ti-a dat dreptul ca sa ti-o iei cand vrei, viata merge inainte si vor mai fii personalitati care vor muri ce ar trebui ca dupa cate o moarte neasteptata sa se gaseasca cineva ca isi ia viata? ce va face daca este fan a mai multor vedete cum isi v-a impartii viata?
) hahahah, un om nu se arunca in fata masinii pentru a-l salva pe prietenul sau, dar pentru un idol?!
N-as face asta niciodata, viata e prea pretioasa ca sa o distrugi, mai ales pentru un om pe care nu l-ai cunoscut personal vreodata.
Iar la faza cu prietenul, cine, dar cine, si-ar impinge cel mai bun prieten din fata masinii si sa il loveasca pe el? Raspundeti sincer. Eu, personal nu as face`o. De ce sa faci acest lucru? Ca sa mori si apoi sa iti lasi presupul prieten cel mai bun cu foarte mari remuscari pentru ca mai apoi dupa o anumita perioada de timp, el sa treaca mai departe? Nu domnule, eu nu as face aceasta fapta pentru nimeni. Fiecare om s`a nascut cu dreptul la viata. Daca acesta a avut nefericita soarta sa moara inainte de a ii veni vremea, cine suntem noi sa intervenim.
La noi e invers cami. ei s-au sinucis pentru IDOLUL lor un om oarecare, fara nici o putere.pentru crestini a venit insusi creatorul, si a murit pe cruce, pentru ca cine crede in el sa nu moara ci sa traiasca vesnic.pentru asemenea ideal da as muri si eu.asta face diferenta intre un crestin si unul ce crede in idoli. Dumnezeu este viu.idolul nu, si daca s-a complacut in postura s-a si a primit slava lumii acesteia ma tem ca nu va mai fi viu niciodata.inseamna ca cerul va fi mai sarac cu un suflet.
Michael a fost.este si va ramane mereu un idol pentru toti, dar nu cred ca trebuie sa ajungi la asa ceva, deoarece nu vad rostul... uneori trebuie sa acceptam lucrurile asa cum sunt. pentru ca asa e destinul! Noi trebuie sa fim puternici si sa trecem peste orice obstacol chiar daca e prea greu sau prea trist.
Nu! Sunt parinti care isi pierd copiii si nu recurg la astfel de gesturi. Acei fani erau cu siguranta labili psihic si daca nu-si luau viata pentru Michael, o faceau din alte motive.