Sau mai bine nu.Nu te sfatuiesc, decat daca vrei sa mori de tanar.In Audi nu-ti mai place?
E beton dar e riscant. Oricand poti muri fara sa gresesti cu ceva.Si eu mi-as lua dar as circula incet in oras si putin mai tare pe autostrada.As iesi mai rar cu el.Fizz care asa cum e el, a vazut multe, si-a luat un super-motor si a preferat sa-l vanda pentru ca zicea ca ii e greu sa se stapaneasca si isi risca viata.Am auzit de super-motociclisti din Romania care au murit pe motor.Cauta-ti placere in alta parte!
@robert, poate ca tu preferi sfatul annei, insa si eu o prefer fericita, si unde poate fi fericita? numai alaturi de mine.
Pe motocicleta, la fel ca in masina, creste burta.
Daca vrei sa-ti mentii silueta, ia frate bicicleta!
@anna-pai unde crezi? tu ma cauti mereu pe mes, iar eu sunt aici, pe TPU. abia astept sa cunoasti fericirea eterna alaturi de mine.
@Ok emil pe tine te las sa vorbesti pe mess si pe TPU, eu ma intalnesc saptamana viitoare cu ea cand vin in Romania
@cinule, lasa-l frate sa-si ia una cat mai puternica.asa stim cu siguranta ca nu mai intra pe TPU.
Ce lista draga, ti-e atat de greu sa intelegi ca eu sunt in capul listei si nimeni dupa mine?
@emil, probabil ca nu o sa mai intru asa des pe TPU probabil daca vin in Ro saptamana viitoare o sa ma plimb prin Bucuresti si o sa imi petrec timpul cu Ana sa ne cunoastem si noi mai bine.
@robert, bucura-te de cele doua saptamani din plin, caci eu voi sta cu anna toata viata.sa stii ca nu sunt gelos, numai asa isi poate da seama de diferenta dintre mine si tine.
Daca stii sa mergi pe o motocicleta de ce sa nu iti iei...eu m-am plimbat si a fost super.
anonim_4396 întreabă: