One, two, three/Pamela vrea copii/Dar Bobby nu o lasă/ Că e prea frumoasă..." Poezioara era inspirată din serialul Dallas, fiind vorba despre Pamela şi Bobby Ewing.Mai era şi aia cu "Pace, pace/Între două dobitoace/ Dobitocul cel mai mare/Eşti chiar tu" ori "Antantina/s-a ouat găina/şi-a făcut un ou/mare cât un bou","Ala Bala Portocala/Ieşi fetiţă la portiţă/Că te-aşteaptă Talion/Talion, fecior de domn" şi "Pumna reta pumna pi tapi tapi gri"-ori ceva asemănător, asta chiar nu mai ştiu de unde era luată şi ce însemna...
Cel mai mult imi amintesc faza cu pupatul in copac
Tin minte si cele enumerate de aqualuna.
Un, doi, trei/ Baba la bordei/Cumpara ardei/Pentru mos Andrei.
Pe varful mitropoliei/Sade un magar si scrie/ A, E, I, O, U, A, I/ Magarusul esti chiar tu.
Intr-o calimara/Este o cerneala/Ce fel de cerneala ai tu in calimara ta?
Eu sunt mica chinezoiaica si ma chema Ceai/Si-am venit in Romania pentru evantai.(cred ca se referea la evantaiele oltenilor facute din foi de praj, numai ca la folosire nu trebuia sa misti evantaiul, ca sa-ti faci racoare, ci capul).
Podul de piatra s-a daramat/A venit apa si l-a luat/Vom face altul pe rau in jos/Altul mai falnic si mai frumos.
Coroana e rorunda/Rodunda e si Luna/Frumoasa e si fata/Pe care o iubesc...Pe ce stai?/Pe-o "ladita"(dar era fetita)/Cum o cheama?/@Arcadia.
Mai sunt, dar plec la bucatarie ca se ard parjoalele, pa, pa!
Faza cu evantaiele: priceless?
@Daniuta asta suna si altfel... fata popii napi manca/si prin gard napi iti da/.
@nebundupatine ma sperii ce activitate comunicativa ai!
"one, two, three/Pamela vrea copii,/Iar Johny nu o lasa,/Fiindca-i prea frumoasa " "Cine zice ala este,/Ca magarul din poveste/Si magarul a murit/Si tu l-ai inlocuit". Mi-e dor de copilarie :X
-intr-o calimara.plina cu cerneaala.traia odata. o printesa minunata.ghici ce culoare avea rochia dupa ea
-de ce? de ce? de a.b.c.de cine? de cine? chiar de tine
Cand te intreba cineva ce faci ii raspundeai: "Stau la masa beau coniac si femeile ma plac" sau " stau la masa beau lichior si femeile ma vor"
Catelus cu parul cret, fura rata din cotet, si se jura ca n-o fura, si l-am prins cu rata-n gura O doamne.
An-tan-te Di-ze-ma-ne Pe. Di-ze-ma-ne Com-pa-ne. An-tan-te Astap e vremea cand jucam leapsa/bidonasul
"Tarzan se bate in jungla cu tigrii si cu lei sa o apere pe Jenny si pe copiii sai..." sau " O-Bony-bony academia-mustafa-mustafa-fa-fa-comega-ga-ga..." si multe altele :X
Eu stiam. One, two, three Pamela vrea copii/ Jonny nu o lasa/ Fiindca-i prea frumoasa/./Patul se deschide/Pamela se intinde/ Jonny peste ea/ Si incepe dragostea ...asa imi aduc eu amintee.
"Tarzan se bate-n jungla cu tigri si cu lei / S-o apere pe Cita si pe copii ei/ Cita, Cita zapacita s-a jucat cu deinamita/. dinamita a luat foc/. iesi afara tu din joc.
Stiu mai multe.
1.Pumnarita pumnati, sa pictat pireu' si rosu galben gri ascuns
2.Cum te cheama?
Zor de zeama
Cum te striga?
Mamaliga
Cum te bate?
Ca pe lapte
Cum te bea?
Ca pe cafea
Intr-un castel de varza murata, traia o zana handicapata, Ce culoare avea rochia de pe ea?
1.Pumnarita,pumnati sa pictat pireu' si rosu galben gri as-cuns
2.Cum te cheama:
Zor de zeama
Cum te striga:
Mamaliga
Cum te bea:
Ca pe cafea
Cum te bate:
Ca pe lape
Din oceanul Pacific, a iesit un peste mic, si pe coada lui scria: iesi afara dumneata!
One,twe.three Pamela vrea copii Bobby nu o lasa ca e prea frumoasa.Usa se deschide Pmela se intinde Bobby peste ea si incepe dragostea.