Cred ca oricarei persoane ii plac desenele animate si le face placere sa le vizioneze la orice varsta (mai ales pe cele care le-au fascinat copilaria, in cazul celor mai dupa 20-30 de ani) . deci si eu ma mai uit la desene din cand in cand
Da., cand am timp, ma relaxeaza. Ultima data m-am uitat la cateva episoade cu Sandy Belle , preferatele mele in copilarie dupa "Minunata calatorie a lui Nils Holgerson prin Suedia".
Mda...sa zicem ca...cu siguranta da!... Exista un studiu cum ca desenele animate relaxeaza muschii creierului!
Ddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chiar si azi am fost cu fiul meu la un fost la un film de animatie.
Dapppppp... normal. Oricand as privi Tom &Jerry.si altele care mi-au bucurat copilaria.
As revedea oricand Shrek 1, Horton hears a who, Ice age 1, Madagascar 1... si cam atat.
Pai mai sunt desenele de alta-data? acum sunt cu roboti, cu maimute, cu razboaie,... urate rau... uitati-va la "tom si jerry", la "donald", pluto, si apoi dati-va cu parerea... alea desene animate nu prostiile astea de azi...