Eu nu cred ca va veni maine sfarsitul lumi asa ca sati linistita cristina
tu crezi pe toti prosti de la tv care zic numai minciuni ca sa sperie lumea?
nici Isus nu stie cand va veni sfarsitul lumi numai Dumnezeu stie
mosteagul ala de la tv a zis ca va veni i in 1994 si a veni unte ca nu ca suntem in viata si in 2000 si in 2006 si unte ca traim nu suntem morti asa ca stai linistita ca nu va veni sfarsitul lumi maine
sa ai o seara frumoasa
Pa
Doamne ce intrebare...cea mai stupida intrebare de pe TPU vot folositor daca am dreptate+++
DEci acum cateva min s`a anuntat si la stiri
Cica maine la ora 6 ar veni SF lumii
Dar sa stii ca in spatele acestui anunt exista si un scop publicitar adica ala se imbogaseste pentru ca a pus afise peste tot
Biserica ortodoxa si preotii au spus ca acel om (un prost) care a calculat ca maine vine SF lumii apartine unei secte iar majoritatea oamenilor din SUA sunt protenstanti deci nu ortodocsi
(Biserica ortodixa neaga si spune ca este o prostie si ca nimic nu e adevarat)
Nu mai crede pentru ca e o aberatie
Tot acelasi om a zis ca in 1934 sau ceva de genu va fi Sf lumii dar n`a fost asa ca si-a mai incercat o data noocu in 2011
Si daca intr-adevar crezi in Dumnezeu nu trebuie sa crezi prostia asta!
Crezi ca ar mai face 2 lei funda aia daca oricum ar venii sfarsitul lumii?
Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumi, decat Dumnezeu.
Nici chiar Isus nu stie.
Se spune ca sfarsitul la veni in 2012, dar nimeni nu stie cum am mai zis oricum, ceva se va inampla prea multe semne
Nu vine. e doar o speculatie, stii doar ca la stiri sunt pe primul loc chestiile astea.a anuntat la vreme ca in seara asta o sa fie mai naspa. bucura-te de viata nu da atentie stirilor care sunt create pentru distractia reporterilor. traieste viata din
Aoleuuuu m.ati innebunit nu vine copiilor :l dumnezeu stie cel mai bine daca vine nu un matematician ametit de la tv
Vai vine! Hai sa ne facem bagajele, vine sfarsitul lumii, vai de noi! Vom muri!
Pe lumea asta se intampla doar ce vrea Dumnezeu deci...
Logic ca nu, sunt doar supertitii, exact cum se zicea ca in 2000 va fi sfarsitul lumii
Cristina,nu o spun pentru ca sunt cel mai optimist om de pe planeta, o spun pentru ca imi plac sa raspund la intrebarile de pe TPU,dar am aflat cu scurt timp in urma ca ceea ce se aude despre apocalipsa si tot ceea ce auzi si tu despre ea e doar o simulare daca intelegi, vor sa stie parerile oamenilor despre apocalipsa, si totodata pun in pericol si anumite persoane care cred in asta!
Nimeni nu poate stii cand vine sfarsitul lumii, daca crezi in Dumnezeu, citeste Apocalipsa, ultima carte din Noul Testament, si iti vei da seama ca nu va fi cand vor zice savantii, ci cand vrea Dumnezeu.
Heii.
In primul rand as vrea sa doresc tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena si in al doilea rand...Lasa chestiile astea . Dumnezeu stie cand va veni acest fapt fatal.Si oricum se spune ca tara noastra, Romania, este numita gradina lui Dumnezeu deoarece in tara noastra se afla cei mai multi crestini.
Deci in caz ca va veni sfarsitul lumii [ ] stim ca va veni mai repede prin America.
Peace :-)>-
Cand o sa vina apocalipsa, nu se stie exact, dar poate sa fie aproape datorita multor lucruri cum ar fi un al 3-lea razboi mondial in care sevor folosii bombe nucleare care vor afecta pamantul producanduse miscari ale placilor si probabil nu va mai ramane nimic in picioare,acesta este cunoscut sub numele de ARMAGEDDON si este cel mai posibil sa se intample mai devreme sau mai tarziu,sau daca un meteorit de dimensiuni mari ar lovi pamantul dar deocamdata nu este cazul, se tot vb pe la tv ca peste cateva sute de ani ar putea fi sau apocalipsa biblica care spune ca atunci cand te le pezi de credinta lumea va disparea sau asa ceva dar mai multe sanse avem sa murim toti de moarte buna decat prin apocalipsa biblica deoarece numai poporul roman poate "alimenta" intrega lumea cu credinta .Asa ca in concluzie nu va mai luati dupa tot felul de secte sau civilizatii vechi chiar daca au ceva dovezi, trebuie sa gandim logic si dupa aia sa ne panicam.
Ce prostie!
Sigur ca nu! sa nu crezi in asa ceva ca nu te ajuta cu nimic, si pe bune ca e o prostie.
Iti zic cat pot eu de explixit:* maine nu va fi sfarsitul lumi! poti sta linistita:* noi suntem doar la inceputul apocalipsei adica lumea devine incet incet rea dar iti zic ca nu poate veni asa de repede pentru. ca atunci cand va veni lumea va fi plina numai dar numai cu rele asa scrie in Biblie.
Nu crede orice zvonuri din astea nimeni dar NIMENI nu stie cand va veni si din potriva va veni cand nimeni nu se asteapta
Deci poti sta linistita:*
Nu se stie sigur.au mai spus ca in 2000 va fi sfarsitul lumii dar uite ca nu s-a intamplat nimic.am aflat ca in noaptea aceasta la ora 4:00 va fi un cutremur si eu o sa ma trezesc sa vad daca este chiar real.
Nu cred ca o persoana este in stare sa spune daca va veni sau nu! Eu personal sper ca nu! Toate chestiile astea cu sfarsitul lumii sunt numai blasfemii, pentru ca nimeni nu stie cand va veni!
Ei va veni.aceste superstiti nu sunt adevarate, oameni de stiinta nu confirma, si totusi, daca da, poate va veni sfarsitul unui alt continent, decat Europa. Nu te panica, gandeste-te si tu la faptul ca asa se spune si despre 31.12. 2012. si nu este adevarat. Sper ca te-am ajutat
Nu! e doar parerea unui lider sectant sclerozat, care cauta atentie si celebritate... nu te speria si nu mai crede toate aberatiile!
Nu nu vine maine doar Dumnezeu hotaraste sau in cel mai rau caz planeta se va distruge incet si dureros din cauza noastra! numai din cauza poluarii si upgrade-urile noastre!
Nu se poate. Sfarsitul lumii nu poate fi calculat. Sfarsitul lumii vine cand vrea dumnezeu. Si acum daca vrea el.
Nu e acea persoana a mai zis de 3 ori ca va veni o data in 94' in 2000 si acum iar abereaza daca era sa vina era haos total de mult timp asa ca stai linistita
Nu e acea persoana a mai zis de 3 ori ca va veni o data in 94' in 2000 si acum iar abereaza daca era sa vina era haos total de mult timp asa ca stai linistita
Nu va veni avea sa se anunte![Dar in orice moment poate veni sfirsitul lumii
Eu nu cred ca va veni sfarsitul lumi!
Pentru ca au mai zis astia ca mai venea sfarsitul lumi si uite ca nu a venit!
Si daca ar veni iti dai seama ca lumea ar fi alarmata!
Deci eu nu cred ca va veni sfarsitul lumi!
Poate un cutremur da dar nu sfarsitul lumi!
In biblie spune ca sfarsitul vine cand nimeni nu va sti...S-a zis ca va fi si in 2008, si s-a zis ca va fi si in martie,anul asta, si uite noi inca vorbim aici Deci fiti calmi oamenilor, si apropo in Biblie mai scrie ca nici Iisus Hristos nu a stiu sa spune oamenilor cand se va termina lumea.
Nea-u prostit americani de tot, tot ce fac iei si ce cred e sfant pentru unnii vedeti-va mai de treaba ca nu va fi nici un sfarsit si daca va fi cei cu asta nu sunteti gata de placare? haleluiaaaaaaaaaaaaaaaa sa vina eu voi merge acasa si voi primi cununa de aur pe cap
agresor024056 întreabă: