Mai bine nu incerca dar : Metoda spiritismului "cu cartea"
Se ia o carte(se zice,biblia…dar,brrrr…nu recomand) cu coperti rigide(pentru stabilitate…) si se leaga cu o sfoara de cinepa,bumbac…(ceva,natural),pe jumatate, pe latime, perfect simetric…ca sa nu se misce…
Nu se fac mai mult de 3 noduri…la ata.
Apoi,dupa ce ai postit,te-ai rugat…"curat"fiind,ca sa nu poti fi atacat de ceva malefic si ca sa fii protejat,iei o alta persoana(de preferat cu calitati de medium…daca nu le ai tu) si tinind voi,ambele persoane,cu degetul aratator de urechile cheii bine "ancorata",bine legata,cu urechile in afara cartii si cu restul corpului bagat pe jumatate intre copertile cartii si legata bine cheia de carte,ca sa nu se misce nicidecum,fara sa aveti cercei,bratari,ceasuri,orice metal asupra voastra,se cheama spiritul unui mort(mort,mai demult de un an):
"Spirite al lui….x…te rog,vrei sa vii,sa ne raspunzi la citeva intrebari? Daca raspunsul tau e afirmativ,cartea sa se invirteasca de la dreapta spre stinga lui…x(numele tau). Daca raspunsul tau va fi negativ,cartea sa se invirteasca de la stinga la dreapta lui X (numele tau). Daca raspunsul tau va fi "nu stiu",cartea sa ramina invariabil,nemiscata".
Si chemi spiritul unui mort,pe numele de botez.
Ai pui intrebarile ce te framinta…respectos…iar la sfirsit,ai multumesti pentru raspunsuri,ai urezi "Pace tie"!…Intoarce-te de unde ai venit!",spui o rugaciune "Tatal nostru" de iertare pentru ceea ce ai facut si de pace pentru spiritul chemat.
Trebuie sa te asiguri(eventual,intrebindu-l…) ca spiritul chemat e de acord sa plece,ca a plecat…altfel,te va bintui…spre chinul tau si al lui.
Eventual, il rogi ca in caz ca vrea sa mai comunice cu tine, s-o faca in visul tau.Sa-ti vina in vis si sa-ti spuna ceea ce are de spus…
Spiritul persoanei invocate e de preferat sa fie o ruda,moarta de mai mult de un an…
………………………….
Metoda spiritismului "cu paharul"
Acelasi rezultat il poti obtine folosind un pahar,umplut pe jumatate cu apa(daca paharul e de cristal,e minunat…),in gura caruia tii suspendat un pendul.
Procedura,conventia…e aceeasi.
Pendulul, poate fi confectionat dintr-o verigheta "cununata" in biserica, un cristal purificat…etc…legate de un fir de ata(natural) de cca.20 cm lungime.
Firul(capatul liber),se tine infasurat pe degetul aratator cu pendulul coborit pe linia de "gura paharului"…si cotul sprijinit bine,stabil,pe masa.
Conventia:"…. daca raspunsul e "da",invirteste cheia in cerc,fara sa atingi gura paharului. Daca raspunsul e "nu", loveste gura paharului, miscindu-te in linie dreapta"inainte-inapoi"."
Mai bine mergi in cimitir noaptea si joci de-a v'ati ascunselea daca vreti sa va speriati
Toata lumea se agita asa de mult ca faci spiritism, incredibil!
Zici ca omori pe cineva!
Deci un prieten a venit cu o carte si avea o ata inconjurata in jurul ei si o cheie in mijloc, in fine am intrebat noi toate prostiile care ne-au venit in minte si daca era adevarat se intorcea cheia spre dreapta daca nu spre stanga [sau invers, numai stiu sigur]. Pe moment nu credeam ca e adevarat dar dupa cateva zile tot ce am intrebat asa a fost, si bineinteles alte intrebari sau adeverit dupa mai mult timp. Asta s-a intamplat acum un an si nu sunt nici bantuita, nici nu am innebunit si daca as avea ocazia as face din nou spiritism!
Nu stiu daca iti este de folos dar sper sa te ajute.
http://www.descopera.ro/......-spiritele
Funda?:x
E n-as face asa ceva. Poti deschide o poarta si nici nu stii cine vine. Poti fi bantuit o viata.Nu te juca cu chestii care nu le poti controla.Raspunsuri gasesti in biblie.Sufletul celui care vine la intoarcere trece din nou prin suferinta,lasa-le sa se odihneasca, daca vor sa-ti spuna ceva vin ele in vis. NU TE JUCA CU ENERGIILE, HABAR N-AI CE VREI SA FACI!