| SleeD a întrebat:

Maine dimineata ma duc la o prietena la spital sa o vizitez si nu stiu ce sa ii duc.Ea a spus sa nu-i duc mancare ca nu are voie sa manance orice si ma gandeam sa-i duc un buchet de flori are ceva?

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Dui o revista kamasturarolling on the floor

| Wokez a răspuns:

Parerea mea e sa i duci niste fructe, avand in vedere ca fructele contin vitamine, o ajuta

| andreyutzha a răspuns:

Si eu i-as fi dus la fel.dui un buchet de florihappy

| angellswig a răspuns:

Du-i o carte, dar o carte care sa i se potriveasca, ceva care sti tu ca ar atrageo sau ii poti duce un Mp3 plin cu melodiile ei preferate si o pereche de casti, cred ca arf fi perfect/!

| rosettethedesignerofthemasterpieces a răspuns:

Exact, poti sa ii duci o revista, o carte, ceva cu care sa-si umple timpul, mai lasa-le incolo de flori

| RenzoRomano a răspuns:

Du-i o caaartee

| dariana006 a răspuns:

Trimite-i ceva ce sa o bugure si ce sa pastreze mult timp :p florile, o sa se duca, reviste si un ursulet de plus ar fi dragut; D o sa se amuze si o sa pastreze ca amintire

| LoveToSmileee a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii duci cateva reviste! Un Cool Girl si niste Bravo sau Bravo Girl ar fi de 1000 de ori mai bine decat niste amarate de flori! Sau poate o carte misto, captivanta. ceva cu ce sa-si omoare timpul! Crede-ma asa ar fi mult mai bine!happy