Neaparat florile ei preferate si o bijuterie sau produse cosmetice, o bluzita, ceva ce ai observat ca ii place sa-si ia sau isi doreste!
O bijuterie si o felicitare? Oricum eu as zice sa ii cumperi ceva simbolic(acum depinde si de bugetul tau )
Desi eu cred ca cel mai nepretuit cadou esti tu
Asa ca si un sincer la multi ani va fi de ajuns.
Un parfun, un buchet de flori, o carte, un CD cu muzica ei prefereta, is foarte multe cadouri care sai faci
Eu zic sa-i iei un lantisor de argint sau de aur.
Daca n-ai destui bani, poti sa-i iei o bluza, o oja, ruj, un parfum, sunt multe lucruri.
Pe mame nu prea le intereseaza lucrul in sine, ci faptul ca al ei copil s-a gandit si la ea. Are mai mult valoare sentimentala.
Sau un tablou, o vaza, niste flori. Bafta in a gasi ceva ce speri sa-i placa!
Pa pa! Pup :*
Pey ai putea sa ii cumperi:o carte, un parfum, ceve din categoria cosmeticelor sau a bijuteriilor...de obicei mamelor sau femeilor in general le plac f mult florile deci ai putea sa ii iei o floare in ghiveci, o vaza.sau o esarfa, fular. ceva mai simpatic ar fi o fotografie cu tine, cand erai copil, inramata sau un
album foto (din plastic sau, pentru un plus de eleganta, stil cutie din lemn), obiecte de arta (cum ar fi un tablou sau o statueta)geanta sau poseta, ceas de mana, portofel
obiect personalizat (cana sau pernuta decorativa)
set cesti sau pahare cu model frumos
set farfurii cu model, obiecte decorative (pled, set aromoterapie, pernute decorative)oglinda, magneti pentru frigider cu mesaje, caseta pentru bijuterii, bol decorativ, lampa sau veioza pentru citit
suport lumanare si lumanari parfumate.
si bineinteles pe langa un cadou ales din toate acestea ar trebui sa fie si un mesaj scris de tine.eu as alege sa i'l pun intr'o sticla ar fi ceva dragut succes:* aa si lma
Poti sa te duci sa tragi o fuga prin magazine, sa vezi daca gasesti ceva care sa iti placa pentru a il darui. De exemplu o poseta.
Ii poti scrie o scrisoare, in care ii spui ca o iubesti, o pretuiesti si o respecti. Alaturi poti pune o floare gingasa. Sunt sigura ca asta va aprecia cel mai mult. Scrisoarea o va pastra zeci de ani.
O iesire in oras, alaturi de familie o sa ii placa
Poti sa ii iei impreuna cu tatal tau ori parfum, ori o vaza pentru casa, o hainuta ceva. Sa nu uitati de un buchetel de flori. La multi ani mamei tale! :*
La Multi Ani! Sa fie sanatoasa! Sa-ti traiasca! pai depinde ce-i place: ai putea sa-i faci cadou 2 bilete la teatru, sa-i cumperi un articol vestimentar, un aprfum, un ruj, un cd; posibilitatile sunt nenumarate.
Preferabil sa ii iei ceva simbolic. Uite, eu i-am luat mamei mele la ultima aniversare o bluzita de care stiam ca va fi incantata si o cana superba, personalizata. In interiorul ei erau scrise cateva ganduri cu adevarat emotionante. Bineinteles ca nu a mai contat nicio bluza cand a vazut ceea ce scrie pe cana. Radia de fericre
Hmm pai depinde ce gusturi are mama ta.eu i.am luat un parfum nina ricci si un de flori si o felicitare.Nu conteaza cat de mare este cadoul sunt sigura ca mama ta il va aprecia;]. Succes:*
Ar trebui sa fi ascultat pe parcursul anului daca isi doreste ceva. Sigur ca no sa-ti zica te rog sa-mi iei x, dar trebuie sa fi atenta la ce se uita mai cu "pofta" sau din ce auzi ca discuta. Poate ca nu ai fost atenta pana acum dar subtil poti incerca sa aflii.
Parerea mea ca mai bine iei la 1-2 zile dupa ce poate aflii ce ar vrea decat sa iei ceva care sa forteze un zambet dar sa fie un cadou total aiurea! Make it special...
Pai daca nu ai vrea ceva prea costisitor uitate la ce ai in frigider si incearca sa ii organizezi o cina mai speciala...eu acum vreo cateva zile am reusit sa fac pentru prima data singura o pizza pe langa care i'am cumparat un vin bun si i l'am pus la rece si ca desert inghetata cu niste feliute de portocala si cate un pahar cu inghetata pe langa toate astea am mai luat si 3 flori mai ieftine (gerbera de alea mici) niste lumanari si niste petale de la niste flori uscate curat in toata casa si voila o mama super impresionata
Sara2 întreabă: