La multi ani :*
poti sa iesi cu niste prieteni la inghetata, la un restaurant sau la cinema si faci cinste.
sau poti chema niste prietene acasa, cumpara un tort si faceti ceva amuzant: va machiati, va faceti unghiile, dansati
Invita-ti niste prieteni acasa la tine si uitti-va la un film sau mergeti la cinematograf, poti sa mergi cu prietenele la cumparaturi[presupun ca esti fata], poti sa mergi in parc cu rolele.
La multi ani!:*:*:* Daca nu ploua poti iesi cu prietenii la o pizza si un suc. Iar daca ploua nu ai ce face, decat sa stai in casa! Imi pare rau!
Ofera-ti ceva placut. Ce-ti place cel mai mult? Daca sunt serviciile: du-te si fa-ti manichiura sau la coafor. Daca sunt cadourile: cumpara-ti ceva, chiar si un fleac, te va face fericita ( avatarul pe care ti l-ai ales, se pare ca vrea cu adevarat sa-si serbeze viata, Lady Gaga). Daca este timpul acordat: petrece-l cu cineva pe care nu l-ai mai vazut demult. Daca sunt cuvintele de incurajare: fii alaturi, chiar si la telefon, de un prieten sau prietena. Daca sunt atingerile: ai nevoie sa-ti imbratisezi prietenii, parintii, colegii, invita-i poate doar sa vizionati un film impreuna acasa. LA MULTI ANI!
Pai e mai bine in casa! Adica faceti ce vreti nu va vede nimeni! Sau poti si in oras!
La multi ani! Fie ca visele sa-ti devina realitate. Ce poti face? Un "mic chefulet" cu cativa prieteni, iesiti in oras daca nu se poate la tine acasa.Petrecere frumoasa!
Laa muuulti ani! daca tot esti fana lady gaga, invita-ti cea mai buna prietena si petreceti in stil GAGA. Nu ma lua in seama. La multi ani inca odata.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebare.sunteti foarte amabili cu mine, si le multumesc celor care m-au acceptat asa cum sunt.
Invitati prietenii la o pizzerie sau la un local. sper sa va distrati daca nu ploua! LA MULTI ANI!
Sa-ti inviti prietenii si sa sarbatoresti.La multi ani! Faceti Karaoke si filmati-va!
Ma scuzati, dar mi-au placut foarte mult ce mi-ati raspuns. dar din pacate trebuie sa pun decat la unul raspunsul castigator :-((.
Davyduchiha2001 întreabă: