La matematica sunt praf, la romana varza, la franceza si la engleza stau mai bine
Nici eu nu mai ştiu mare brânză, dar după primele 2 săptămâni, îmi aduc aminte de toate xD
Desi nu stiam prea multe, acu` nu mai stiu nimic =)! eeh, probabil ca imi voi aduce instantaneu aminte fie ca vreau fie ca nu. Mai ales la mate, d-abia daca mai stiu sa desenez un cerc.
Mai sa fiu sincer, nu mai stiu scrie a trebuit acum cateva zile sa scriu un nume pe o foaie simi' ieseau cam pocite literele
)
Ai emotii de aceea crezi ca ai uitat tot Cand va incepe scoala si te vei acomoda din nou iti vei reamintii putin cate putin
. Noapte Buna!
Eu mai stiu cate ceva.La romana stiu ca substantvul e o guma.La mate 5x5=0.La franceza buna se zice hy la engleza buna se zice Buongiorno.Istorie Traian a fost un monument.GeografieAmerica e la 1 pas de Romania.Biologie stiu ca bradu face mere vara.iar la desen stiu ca.Andreea Balan e o mare pictorita
vezi ca stiu ceva?
Nu stiu mare lucru' dar sper sa fie macar profele bune-n forme...sa treaca naibii orele mai repede
anonim_4396 întreabă: