La matematica sunt praf, la romana varza, la franceza si la engleza stau mai bine
Nici eu nu mai ştiu mare brânză, dar după primele 2 săptămâni, îmi aduc aminte de toate xD
Desi nu stiam prea multe, acu` nu mai stiu nimic =)! eeh, probabil ca imi voi aduce instantaneu aminte fie ca vreau fie ca nu. Mai ales la mate, d-abia daca mai stiu sa desenez un cerc.
Mai sa fiu sincer, nu mai stiu scrie a trebuit acum cateva zile sa scriu un nume pe o foaie simi' ieseau cam pocite literele)
Ai emotii de aceea crezi ca ai uitat tot Cand va incepe scoala si te vei acomoda din nou iti vei reamintii putin cate putin . Noapte Buna!
Eu mai stiu cate ceva.La romana stiu ca substantvul e o guma.La mate 5x5=0.La franceza buna se zice hy la engleza buna se zice Buongiorno.Istorie Traian a fost un monument.GeografieAmerica e la 1 pas de Romania.Biologie stiu ca bradu face mere vara.iar la desen stiu ca.Andreea Balan e o mare pictorita vezi ca stiu ceva?
Nu stiu mare lucru' dar sper sa fie macar profele bune-n forme...sa treaca naibii orele mai repede