SA inveti SA scrii. Oricum, iti va lua mult mai mult de o zi, pentru ca, din cate imi amintesc, tu esti aia care cere aici sa i se rezolve toate temele.
Ba nu. Daca pun si eu niste intrebari nu inseamna ca caut rezolvarea temelor pentru acasa.
CA CAuti? Bravo! Ai mai produs o duda! Cred ca o sa fac o culegere cu dudele tale.
Ce legatura are intrebarea ta cu rubrica casa si gradina? Tu poti face orice, oricum te vei plictisi.
Te uiti la un film
Citesti o carte
Te joci pe calculator
Mai faci curat prin casa
Timpul trece!
Uita-te la filme sau iesi cu prieteni cand termina ei cursurile sau joacate pe telefon sau pc, citeste un banc, o gluma rasfoieste o revista. fa niste cumparaturi. Asculta muzica si danseaza uitate la video de cuafuri sau de make-up, iesi cu rolele sau plimbate etc.Bye bye!
Sa te joci un joc.
Sa iesi afara cu prieteni sau sa te plimbi.
Sa te uiti la un film.
Sa dormi toata ziua )
Sa aculti muzica...
Poti sa asculti muzica si sa dansezi, sa te rasfeti facandu-ti masti de fata, poti desena, poti creea diferite bratari din margele sau poti confectiona altceva, poti citi sau iti poti face diferite coafuri dragute, sau..ca sa nu te plictiesti foarte tare. ai putea chema o prietena la tine sa va petreceti ziua.cel mai bine e cand esti cu prietenii. distractie placuta... funda?
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: