Nu...nu sunt neaparat maine, depinde cum s-a hotarat in fiecare scoala. Eu am dat azi la istorie si fizica. La istorie a fost cam greu eu fiind profil mate-info, nu am avut lectiile necesare pentru acel test, dar la fizica am facut destul de bine cred. Bafta la teste, nu iti fie frica, atat timp cat nu au voie profesorii sa le treaca in catalog.
Desi nu am de ce da, sunt putin. Ca la fiecare test. Dar imi vor trece pe parcurs.
Noi am dat azi 4 teste initiale maine 2 si tot asa
am putine emotii fiindca sunt clasa 9 si dupa testele astea o sa si dea seama profesorii de nivelul nostru
eu incerc sa fac cat pot de bine (desi pana acum am cam dat o in bara)dar macar am consolarea ca nu se trec
Nu se trec dar profesorii raman cu o impresie si este bine sa scrii sa faci de 8 minim. ca sa ai o medie cat de cat buna deoarece profesoru nu mai poate sa-ti dea media 10 dupa ce tu ai luat 2... frica nu ar trebui sa ne vie ptc nu ne mananca nimeni. Daca stii scrie daca nu mai repeta si fa si tu cat de cat! :d iti urez succes la teste! >:d< funda?"
Da îmi este putin teama...La fiecare test pe care-l dau îmi este! Deși nu se trec în catalog vreau sa iau o nota buna ca sa impresionez profesorii...mereu le v-a placea sa înveți la ora lor.
Nu imi e frica, pentru ca notele nu se trec in catalog si chiar daca sar trece tot nu mi-ar fi.
Mie nu prea imi este frica de test ci de nota. oare ce imi vor zice parinti?!?
Buna! eu am dat cateva si nu sunt nici grele nici usoare, sunt usurele. cel mai greu e la franceza la care dam maine. chiar daca nu se trec in catalog eu tot simt o mare teama in mine dar nu stiu de ce! succes la test! funda pliz?